Najkrvaviji dan sukoba: Izrael bombardovanjem ubio skoro 500 Libanaca. Netanyahu poslao poruku

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

490

Najveci zločinac 21 vijeka

Error

zauzimaju polako dok ne preuzmu svjetsku vlast A tada ce biti bas veselo ko pristane robovati ovom zlu poslije toliko zvjerstava Konacno ce istina i prava priroda covjekolikih izaci na cistac

Monstrumi

**** ti bajden ***** sotonsku,treba i cioniste i amerikance ograniciti i nedozvolit im dalje od zapadne evrope,psi rata.

***

***

SAD SHVATAMO

Zašto ih Hitler htio istri****ti Jer je rekao moramo to zlo i sluge demona da istri****mo Ako mi ne istri****mo čifutare oni će potlačiti i ubijati pi cijelom svijetu.Doće i evropa koja ih podržava na red .Jer to zlo nema granica .HITLER JE DOBRO ZNAO ŠTA RADI NIJE BIO LUD .ON BI NJIH SREDIO DA I TAD AMERIKA NIJE STALA UZ ODBRANU TOG ZLA JER SU ZLO PO KRVI OBOJE.ZNAMO KAKO JE I NA KOJI NAČIN ANERIKA NASTALA PA ZNAMO GDJE JE UBIJALA ATOMSKIM BOMBAMA .POLAKO NAROD SE BUDI I UVIĐA AMERICKO DEMONSKO ZLO.

TNO

TRAZILI STE GLEDAJTE

Putin moze zaustavit Izrael a BEZ metka.

Azeri idu u BRICS, a prakticki su jedini snabdjevac Izraela i njegove vojne masinerije petrolom. Ko jos ne uvidja logicki slijed, mora pocet prvo sa LEGO kockicama....

/ Najnovije