Na Baliju uskoro zabrana spolnog odnosa izvan braka, guverner poslao poruku turistima

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

adi

Lijepe riječi su ukras

Sto su karali, karali su....

......

UNT

Nema Çkepi prije braka . Tako i treba a ne da uvijek budeš drugi.

Miki

Idiotizam. Zamisli moras se prvo ozeniti pa tek onda zivjeti sa njom a ona niti zna, niti hoce bilo sta da radi u kuci i samo sjedi lakira nokte. Prvo suzivot pa onda brak da vidis jel ima imalo razuma a kojeg nisi mogao vidjeti jer niste zivjeli zajedno... A moze se desiti i kada skine gace da ne bude rupa nego nesto drugo...

INFORMACIJE RADI, STVARI STOJE OVAKO

PUSI ***** MODERU! ka ZALUPANI, ZAOSTALI ISLAM! ZA TVOJU INFORMACIJU, SVE VJERE ZABRANJUJU IDENTIČNO ŠTO I ISLAM, SAMO STO ISLAMSKE ZEMLJE PREVISE ULAZE U PRAVO IZBORA POJEDINACA. ZABORAVLJAJU DA U ISLAMU NEMA PRISILE, PA KO VOLI NEKA IZVOLI.

/ Najnovije