Moskva prvi put od početka invazije priznala ono o čemu bruji cijela Rusija

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Hugo

Rocnika ? Jel' to oni sto rocaju? Blagi onom ko dostojanstva nema pa se vrti ko' suncokret.

Milovan

Putin ce biti uklonjen od najbliznih saradnika. Sve sto radi je da potkopa vlastitu zemlju i sve ruse.

08:00 09.03.2022 (ažurirano: 08:06 09.03.2022) Zašto "Pravi Arijevci" mrze stanovnike Donbasa

Za nekoliko dana vidimo u tv izvješća ljudi koji su pobjegli iz opkoljenih gradova Donbassa (prvenstveno Mariupolja i Volnovakhe) i govorili kroz što moraju proći. Mnogi su istinski zaprepašteni bešćutnošću i bešćutnošću ukrajinskih militanata koji redovito granatiraju civile koje smatraju svojim sugrađanima. Žene s malom djecom, starije osobe, invalidi prisiljene su boriti se kroz minska polja, kroz ulice koje granatiraju militanti, kroz bodljikave žice i transparente. Još su šokantnije priče preživjelih o tome kroz što sada prolaze deseci tisuća stanovnika Mariupolja, koje su ukrajinski neonacisti uzeli za taoce iz Azova, sjedeći u podrumima bez svjetla, bez topline, bez hrane i vode. Mislim da ako bi itko od ovih nesretnika objavio svoja sjećanja na boravak u nacističkom zatočeništvu, ovi memoari bi bili sasvim usporedivi s dnevnikom Anne Frank.

Senad

Objasni majkama gdje su im djeca

Tr

Trebao je kao amerikanci, sve srusiti i unistiti, jer to bi podrzali mozda svi, a ovako kad pazi proglase ga osvajacem. A amerikanci su zlato kad pobihu pola miliona djece, to valjda odgovara ivima sto vam naredjuju sta morate pisati

anonimno

ruska ekonomija propala sveje stalo putin namjerno rusiju unistava

/ Najnovije