Moskva popustila Pekingu: Amerikanci zabrinuti, a posljedice bi mogao osjetiti cijeli svijet

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

¨ocajnicki¨ je samo portalcic priglup i humerima

ocajnicki treba novi veliki rat, inace propadaju JOS BRZE. Ruse ocajnicki zaboli qrtz, oni su na pravoj strani i privredno i financijski i vojno. Za razliku od humera koji su ocajnicki opet u krivu. I jos ocajnickije priglupog portalcica koji navija za hombosodu humerike, ne bi li usicario koju bankicu.... To je sve ubrzo gotovo, a onda Putin dolazi u bejha na Miletov poziv i onda nece biti dobro zapadnopropagandistickim nazovi medijima. Znamo kako to Putin radi.

nikada prije

u novinama nisu bili ni rusi ni kinezi kao sto su posljednih godina vi ste rusi i kinezi

Guest

@momak glup si ko.*****.

Ipak su Ruska Federacija i Kina susjedi

Daleko je Amerika, preko oceana. Bolje susjed blizu nego brat daleko. Ekonomska logika će prevladati. I nama su važniji odnosi sa susjedima nego sa nekom tamo Amerikom na drugom kontinentu od koje nas dijeli ocean.

Kinezi imaju novac a Rusi energiju

Nema tu *****tanja, biznis kao i svaki drugi. Oko energije se vode ratovi, ne moraš biti posebno pametan da ovo zaključiš

/ Najnovije