Monstrumi u zatvoru zbog sodomije: Američki par seksualno zlostavljao svog psa

Radiosarajevo.ba
Monstrumi u zatvoru zbog sodomije: Američki par seksualno zlostavljao svog psa
Foto: Policija Kolorada / Fredrick Blue Manzanares i Janette Eileen Solano
Par iz američkog našao se na sudu pod optužbom za sodomiju: Fredrick Blue Manzanares (50) i njegova bivša djevojka Janette Eileen Solano (48) su seksualno zlostavljali svog psa!

Policija je u kući pronašla video snimke Manzanaresa i Solano u seksu s haski-mješancem po menu Bubba, navodi "Denver Post".

Kako bi uzbudio psa, Manzanares je djevojku i sebe poprskao hormonskim sprejom za pse.

Izopačeni par otkriven je početkom marta kada je Janette Eileen Solano na telefon za hitne slučajeve 911 prijavila nasilje u porodici. Kada je došla policija, požalila se da je prijatelj prisiljava na seks s Bubbom.

Solano je kasnije rekla da je sve započelo s video snimcima na kompjuteru njenog dečka koji joj je pokazivao seks s Bubbom i sugerirao da e i ona "mora otvoriti za ovakav odnos". 

Prema "Denver Postu" u narednih šest mjeseci je momak uveo u sodomiju i bestijalni odnos snimcima s foruma i "specijaliziranom literaturom".

No, sumnja se da je Janette Eileen Solano prijavila momka iz ljubomore jer je više pažnje posvećivao psu nego njoj.

Mučiteljima psa prijeti 18 mjeseci zatvora jer je u Koloradu sodomija kažnjiva po Zakonu o dobrobiti životinja. Kuriozitet: Da su Manzanares i Solano zločin napravili do 2007. godine ne bi bili kažnjeni jer dotad nije bilo ilegalno imati imati seks sa vlastitim životinjama.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije