Najpoznatiji američki par: Gary i Almeida su zaljubljeni iako ih dijele 53 godine

Radiosarajevo.ba
Najpoznatiji američki par: Gary i Almeida su zaljubljeni iako ih dijele 53 godine
Ljubav ne poznaje granice, čak ni kad je riječ o razlici u godinama. Dokaz su Amerikanci Gary Hardwick i Almeda koje dijele ni manje ni više nego 53 godine!

Gary i Almeda upoznali su se prije 2,5 godine na rođendanskoj zabavi u restoranu brze hrane u Maryvilleu (Tennessee, SAD). Bila je to ljubav na prvi pogled. 

"Posebno su mi se svidjele njene plave oči i osobnost", objasnio je tada 19-godišnji Gary.  

A šta je rekla tada 72-godišnja Almeida?

"Pogledala sam u njegove oči i odmah se zaljubila. Znala sam da ostatak života želim provesti s njim."

Da je Almeida starija od Garyja, bilo je jasno, ali ne i da ih dijele čak 53 godine.

Samo dvije nedjelje kasnije Gary je zaprosio Almeidu koja je odgovorila s "da". Prvo seksualno iskustvo ostavili su za prvu bračnu noć.

"To je bilo divno iskustvo, dubok odnos između nas, ona je divna ljubavnica", rekao je Gary, ali nije otkrio više detalja.

Porodice neobičnog bračnog para nisu bile tako euforične. Almedin sin prekinuo je kontakt sa svojom majkom. Inače, Almeda ima šest unuka, od kojih je jedan čak i mlađi od  njenog supruga. Ali, unuci su prilično opušteni zbog neobičnog odnosa i poručuju "kako da ne podržimo baku ako je sretna".

Gary i Almedia proživjeli su 2,5 sretne godine u braku. Danas su jednako zaljubljeni kao i na početku svoje veze, dok su u međuvremenu propali brojni brakovi u kojima nije bilo velike razlike u godinama između supružnika.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije