Misteriozno rusko oružje 'Okhotnik' srušeno u Ukrajini: "Na svijetu ne postoji ništa slično ovome"

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Tuner

Novinaru zasto pises o stvarima koje ne znas?

ukronaci parlament je donio odluku da

se snizi zakonska starosna dob za mobilizaciju i sada je ona 24 godine. Medjutim, komisarijati koji uspiju mobilizirati MLADJE od toga, dobivaju PETOSTRUKU novcanu nagradu po tako mladoj osobi. Sad je hajka po cestama, po gradovima... Mobilizacija se vrsi prisilno, tako da se individua natjera da potpise dobrovoljnu mobilizaciju, posto jos nije u starosnoj dobi. Pa su sa individualnog presretanja po cesti, presli na kolektivno. Sinoc su na koncertu jedne popularne ukrajinske grupe u Kijevu uletili i izvrsili raciju. Mnogi momci se nece vratiti kucama. Koga izvuku iz auta na ulici, samo u mariolu i u komisarijat, a auto ukrooficir parkira sa strane i ostavi poruku na vjetrobranu da je vozac mobiliziran. Rasulo, nepostivanje osnovnih ljudskih prava, fasizam hebromafije.... O tome korumpirani mainstream mediji cute.

Nekidan je Mushula fonder Lazljivica

bila u Moldaviji da ohrabri, da podstreka, a i ispita situaciju. Istoj jadnoj sirotinji se obecava ulazak u EU vec desetak godina, stvari ne micu s mjesta. Naravno, nije u interesu... E sad, kako se uvidjelo da je ukrajina zaribala :)), sad se malo snjuha gdje bi se opet pokusalo destabilizirat Rusiju. Ovi zupudnjuci, ako ovako nastave, oni ce prosirit Rusiju .... do Rusije samo s kontra strane globusa, one zapadne.... :)))

Mator čovek, a plače...

Plac u komentarima iznad na najjace. Neprocenjivo!

Plakat ces ti vrlo brzo hehe, i to zapravo...

Kad Rujo zavrsi gore posao... Samo ti polako...

visocica1662

sta naovo imaju da kazu rusofili ala vucic,i ostala klika

Ne mogu doc do rijeci od filonacista.

sta naovo imaju da kazu rusofili ala vucic,i ostala klika ka visocica1662

/ Najnovije