Meghan i Harry ostaju duže u Engleskoj: Mediji tvrde da znaju ko je njoj zabranio dolazak u Balmoral

1
Radiosarajevo.ba
Meghan i Harry ostaju duže u Engleskoj: Mediji tvrde da znaju ko je njoj zabranio dolazak u Balmoral
Foto: EPA-EFE / Meghan i Harry

Meghan Markle, supruga princa Harryja, neće emitirati nove epizode svog podcasta "Archetypes" tokom perioda žalosti za pokojnom kraljicom Elizabetom II.

Objavljeno je to na stranici podcasta kojeg Meghan radi za audio streaming servis Spotify, s kojim su ona i Harry krajem 2020. sklopili ugovor za kojeg se procjenjuje da je "težak" oko 25 miliona dolara.

Dosad su emitirane tri epizode podcasta u kojima je Meghan razgovarala s legendarnom tenisačicom Serenom Williams, muzičkom divom Mariah Carey i glumicom i producenticom Mindy Kaling.

NES BiH: Za Dodika su Srbi najveće žrtve, a u masovnim grobnicama su samo Bošnjaci

NES BiH: Za Dodika su Srbi najveće žrtve, a u masovnim grobnicama su samo Bošnjaci

Nije objavljeno ko će joj biti gošća ili gost u sljedećoj epizodi, a u dosadašnjim je Meghan iskoristila priliku da se opet "očeše" o kraljevsku obitelj koju su ona i Harry napustili prije dvije i pol godine. 

Razdoblje "kraljevske žalosti", koje se odnosi na članove obitelji pokojne kraljice Elizabete i osoblje kraljevskog domaćinstva, potrajat će još sedam dana nakon njezinog pogreba 19. septembra, a nacionalna žalost završit će s danom pogreba.

Pogledajte video: Princ Harry jednim potezom oduševio javnost, pljušte komentari na Twitteru

Pogledajte video: Princ Harry jednim potezom oduševio javnost, pljušte komentari na Twitteru

OTKAZALA I U NEW YORKU

Meghan je prije nekoliko dana otkazala dva pojavljivanja u New Yorku, koja su bila planirana dan nakon pogreba kraljice Elizabete II.

Trebala je gostovati u emisiji The Tonight Show with Jimmy Fallon 20. septembra kako bi promovirala svoj podcast, a istoga dana je zajedno s Harryjem planiralala posjet zasjedanju Generalne skupštine UN-a. 

Smrt kraljice Elizabete zatekla je Harryja i Meghan usred kratke europske turneje u Engleskoj i Njemačkoj, a njihovo posljednje planirano pojavljivanje u Londonu u četvrtak je otkazano nakon što je objavljena informacija o pogoršanju kraljičina zdravstvenog stanja.

Umjesto toga Harry je krenuo, kao i ostali članovi uže kraljevske obitelji, na put u Balmoral kako bi bio uz baku, ali je tamo prekasno stigao i nije je zatekao živu.

Stigla i Meghan Markle: Zajedno sa Harryjem, Williamom i Kate iznenadila Britance ispred Windsora

Stigla i Meghan Markle: Zajedno sa Harryjem, Williamom i Kate iznenadila Britance ispred Windsora

CHARLES ZABRANIO MEGHAN?!

Njihov je glasnogovornik najprije objavio kako će Harry i Meghan zajedno otputovati u Balmoral, ali je, prema tvrdnjama engleskih medija, intervenirao njegov otac Charles i zabranio mu da povede Meghan. Ona je ostala u Londonu, a Harry je otputovao sam i sutradan ujutro se prvi od članova obitelji vratio iz Balmorala u London.

Navodno se tokom večeri koju je proveo u Balmoralu uopće nije susreo s bratom Williamom, sada princom od Walesa.

Harry je, tvrde mediji, večerao u društvu prinčeva Andrewa i Edwarda i princeze Anne, a kralj Charles III. I njegov nasljednik William to su učinili odvojeno.

Poznato je da William nema povjerenja u brata i njegovu suprugu nakon niza teških optužbi što su ih javno izrekli na račun kraljevske obitelji te ne želi provoditi s njima previše vremena u strahu da bi njihovi razgovori uskoro također mogli završiti u američkim medijima, ali i Harryjevoj biografiji koja bi uskoro trebala biti objavljena.

Došao je zadnji, otišao prvi, ali jednom gestom ponovno oduševio Britance

Došao je zadnji, otišao prvi, ali jednom gestom ponovno oduševio Britance

PRVI PUT ZAJEDNO

Ipak, pokazali su ujedinjenost u tuzi za bakom kad su se u subotu Harry i Meghan zajedno s Williamom i Kate pojavili ispred dvorca Windsor, razgledali cvijeće i poruke ostavljene u čast kraljici Elizabeti i razgovarali s okupljenim mnoštvom, piše Slobodna Dalmacija.

Meghan i Harry su odlučili ostati u Engleskoj sve dok ne prođe razdoblje "kraljevske žalosti" pa su se pojavile i informacije kako će njena majka Doria Ragland iz Kalifornije dovesti njihovu djecu, trogodišnjeg Archieja i jednogodišnju Lilibet, kako ne bi bili predugo razdvojeni.

Nije poznato zašto Harry i Meghan ostaju tako dugo u Engleskoj. Možda će se nakon pogreba kraljice Elizabete II. voditi kakvi razgovori kako bi se pokušao premostiti obiteljski raskol nastao Harryjevim i Meghaninim napuštanjem monarhije i brojnim javnim napadima na kraljevsku obitelj.

Oni zlobniji kažu kako će se možda u tim danima nakon kraljičina pogreba unutar obitelji doznati odredbe njezine oporuke, pa Harry i Meghan žele iz prve ruke saznati što im je njegova baka ostavila od svog privatnog bogatstva koje se procjenjuje na između 450 i 500 miliona dolara.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije