Međunarodni krivični sud izdao nalog za hapšenje Vladimira Putina

/ Komentari (17)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

nkajsdokldkdp

Ako dođe do haga, za čas je u lisabonu ;)

CNM

Ufatiće ga ....

Za onu STVAR

Ufatiće ga .... ka CNM

AHHHAHHAHHHHAA, BUHHHHAAAAHHAHAHAHHA

AAAAAHHHHAAAAAAHHAHAHAHHAHHHHHA :))))) :))))))))) :))))))))))))))))

Diskreditacija

***

jos malo dolazi Tramp

Putinov drug

Usput

***

Smijesno jel?

***

ma, ideeeeeeeš!

hahahahahahahaha, ja... iiiiiii?

***

Ufatiće ga .... ka CNM

Guest344245

Ruski karađic

Hahaha

Eto Putko, sto si putovao po svijetu putovao si...Nas Dodo glumi baju a ako su ovo uradili Putinu..sta tek njemu mogu...

ggjhklijiiupouioši

Eto Putko, sto si putovao po svijetu putovao si...Nas Dodo glumi baju a ako su ovo uradili Putinu..sta tek njemu mogu... ka Hahaha Glupko, zemlje u koje bi on eventualno i putovao, indija, kina, brazil pa i amerika ne priznaju jurisdikciju haškog suda. A u bosnu, pa može i bez toga ;)

Gh

Nijedna normalna zemlja ne postuje taj sud pa ni sama amerika, to je samo fikcija, jer medjunarodno pravo ne postoji, ono se ostvaruje samo silom i namece se samo banana drzavama od strane te iste amerike. Bas da vidim kako ce ga privesti.

Hoce li ameri poslati...

...Ramba da ga privede? Imate li kakvih boljih viceva?

Nada zadnja umire...

Glupko, zemlje u koje bi on eventualno i putovao, indija, kina, brazil pa i amerika ne priznaju jurisdikciju haškog suda. A u bosnu, pa može i bez toga ;) ka ggjhklijiiupouioši Glupko si ti, zemlje EU moze zaboraviti a tu je najcesce i putovao...Amerika ce ga isto primiti ali u limburgu mjesecu...ostaje mu Kina i to je to...cak ga ni Srbija nece primiti...:)

@nada zadnja umire

Glupko si ti, zemlje EU moze zaboraviti a tu je najcesce i putovao...Amerika ce ga isto primiti ali u limburgu mjesecu...ostaje mu Kina i to je to...cak ga ni Srbija nece primiti...:) ka Nada zadnja umire... Jarane, zemlje koje ne priznaju taj smijesni sud cine 2/3 svjetske populacije pa ti vidi. Osim toga, povrsina same rusije je veca od planete pluton, sto ce reci da je rusija svijet za sebe, tako da si ti paglu.

/ Najnovije