Masakr na Zmijskom ostrvu: Rusi nisu pobili sve ukrajinske vojnike

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

11

AGRESORI...

Role

Slava im!

Fhklžg

Sem toga na zmijskom ostrvu su se predala 82 ukrainca ;)

No

Prvo su Ukrajinci bili oduševljeni pošto je na Youtubeu objavljena komunikacija ruskih mornara i ukrajinskih vojnika, u kojoj su Rusi poniženi,…. I to je ok, i pozvani da se predaju. .. ne eazumijem, da je obrnito bilo bi regularno jel???

Gjlčggj

Lajalo po mitingu sa alijom kao poveliko pašče pa se onda podvijena repa povuklo kao pudlica ;)

miki

Miki Kad genocid progovori, naravno da prvo morališe a onda pokaže svoje pravo naci lice pakompleks od turske krvi.

Milan Petrovic

Cista PROPAGANDA. Svih 82 Ukrajinskih vojnika se dobrovoljno predalo Rusima i zivi su i zdravi. Ukrajinci sami sebi ruse mostove i infrastrukturu, za razliku od NATO agresora koji nisu birali ciljeve u Jugoslaviji. Ukrajinci postavljaju artiljeriju i naselja i sami tuku po svojim objektima, ne bi li za to optuzili Rusiju. Ali u lazi su kratke noge. Zivela Rusija, ziveo predsednik Putin!

/ Najnovije