Martina Mlinarević: Češka uvodi kompletnu zabranu kretanja stanovništva!

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

boki

nadam se da će i tebi zabraniti da se vratiš u BiH zauvijek..

boki

nadam se da će i tebi zabraniti da se vratiš u BiH zauvijek..

.

Jeste, eto, ona ti je najveći problem u državi. C c c c

Joj

5000 Vojnuka’!!, eto nije fasizam nego im je stalo do zdravlja ljudi. Samo prepadanje, pocece jos malo da ubajaju, zatvaraju, fasizam , ali treba ustati i pobijediti ga a ne prenositi sve sto narede i tako ucestvovati u provodjenju fasizma.

R..

Ovo nisu radili ni Faraoni u svoje vrijeme sta ovi inbecili danas rade sa narodom

ilegalac

Tako se to radi. Biće to dobro, pokazuju primjeri Novog Zelanda i Australije. Bravo Češka!

nasvasta

Trening poslušne mase se nastavlja

vb

nadam se da će i tebi zabraniti da se vratiš u BiH zauvijek.. ka boki nepismena, nekulturna i fašizmom zadojena seljačino, ako misliš da ćeš ovim komentarima, lajkovima i dislajkovima pomjeriti granicu pa Hercegovinu staviti u granice Hrvatske, samo nastavi….i nastavi čeprkati po srednjem i XIV vijeku, izgleda da ti je tamo i mjesto, papak...

/ Najnovije