Mađarska neće dozvoliti prevoz oružja za Ukrajinu preko svoje teritorije

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Advokat

Nectreba braniti ni nadjare jad ih Putin napadne! Koja budala primi ove Hune u NATO.

Ljiljan

Evo od koga su krvači naslijedili podmuklost,hinjstvo....(....ugarska kopilad)

Porfiricus Geneticus

Ove gulašomane treba izbaciti iz EU, kakva fašistička gamad, Lofasi najobičniji.

AsAsova

Sto me ne cudi... Izdvoje se pascad vazda..

Gen

1955.rusi su uletili u madjarsku i pokarali im sve zene tako da su sada svi madjari ruskih gena i zbog toga stite ruske oceve.

071

E moja Orbanova državo, svi se povlače ko je uzimao lovu od Rusa i mole boga da se izvuku kada pukne brana u javnosti, a vi uporno onako suicidalno nastavljate po starom.

Hercegovac u Bosni

Ono kad buranija kalkulise, mogli bi se madjari vratit na prijeratno,ono jeftina zemlja za šoping, vajkrem i to. Svi bi da uzmu lovu, da neko drugi brine za njihovu sigurnost a oni da nikad nista ne daju. Nece da moze.

/ Najnovije