Ljubomorni suprug tukao ženu zbog lajkova na Facebooku

Radiosarajevo.ba
Ljubomorni suprug tukao ženu zbog lajkova na Facebooku
Nakon što je ljubomorni muž tukao svoju ženu iz Urugvaja svaki put kada bi joj neko stavio like na Facebooku, podrgnuta je operaciji lica.

Dvadesetjednogodišnja Adolfina Camelli Ortigoza svakodnevno je trpila premlaćivanje od svog 32-godišnjeg supruga, saopštila je policija.

Kada je policija konačno obaviještena, Adolfinino lice je bilo nepreoznatljivo i odmah je podvrgnuta operaciji, pišeDaily Mail.

Pedro Heriberto Galeano postajao ljubomoran svaki put kada bi neko “lajkao” Adolfinine slike na Facebooku, potvrdio je njen advokat.

Galeano je kasnije preuzeo kontrolu nad Adolfininim profilom, gdje je objavljivao njene slike i nastavio je udariti svaki put kad bi neko reagovao na post.

Njeni prijatelji nisu imali pojma da bi svaki put kad bi napravili prijateljsku mrežnu gestu, ona bi bila pretučena.

“Vilica joj je bila slomljena, a koža joj je visila s tijela. Upravljao je društvenim mrežama žrtve, kontrolirao poruke i fotografije, a za svaku reakciju koju bi primila od prijatelja, dobivala je batine”, rekao je advokat Arnaldo Martinez.

Galeano je uhapšen i optužen za pokušaj ubistva a prijeti mu kazna zatvora od 30 godina.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije