Lavrov: 'Rusija nije napala Ukrajinu. Granatiranje porodilišta? Znate ko je tamo bio'

/ Komentari (26)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

samo snažno!

samo snažno! bravo rusi!

lol

samo snažno! bravo rusi! ka samo snažno! *četnička, *ti rusi porodicu..

Putin je antihrist,barbarin koji je udario na hriscansku religiju i narod.sotonin podanik 100%a

Poznata cetnicka prica,dokazano naucno da su srbi najveci lazovi i spletkarosi među lnudskom rasom,a rusi su ista banda ko i oni.2 prljave i smrdljive horde zla iz pakla.

.

samo snažno! bravo rusi! ka samo snažno! _________ HOĆEŠ LI TAKO GOVORITI KADA TVOJA ŽENA SA MOJIM DJETETOM BUDE U PORODILIŠTU... SLAVA UKRAJINI! SLAVA HEROJIMA! SMRT NEPRIJATELJU!

Kiew

Bacaju srpsku djecu lavovima i tigrovima.

Manipulacija

Tacno tako, nije govno to se samo cuko posro! Seronja jedan!

lKMKČMČL,

Doći će vam ševe glave mamu li vam nacističku. Smrt Fašizmu!

Miki

Udri lave cepaj lave *. Jos malo da se teroristi uklone pa ako bogda da cistimo i *. IP address

Nema povratka. Treba li onima koji su pobjegli iz Rusije biti dozvoljen povratak?

Dvadeset i četvrte veljače započela je nova era u svijetu, ali još je važnije da je započela nova era u životu Rusije. Zemlja se rješava ne samo iluzija o Zapadu: oslobođena je zapadnog utjecaja, još šire od stranosti, imitacije, niskog obožavanja i ovisnosti o strancima (prvenstveno ideološkom i duhovnom). To je naša stara bolest, u aktivnoj fazi je od XVIII stoljeća: tada smo se ozbiljno razboljeli od nje, a zatim se gotovo oporavili. Sada imamo jedinstvenu priliku steći imunitet, postati samodostatni, jer smo i sami napravili korak na koji je Zapad mogao odgovoriti samo pokušavajući nas isključiti iz svjetske zajednice. Nemamo pravo propustiti ovu priliku. U isto vrijeme, samodostatnost i odbacivanje niskog obožavanja nemaju nikakve veze s ponosom i bacanjem šešira, šovinizmom, izolacionizmom i ksenofobijom. Savršeno dobro znamo da u našoj zemlji nije uređeno mnogo toga i u mnogim aspektima sada tehnološki zaostajemo. Nismo najpametniji, ni najljepši, ni najjači ni najbogatiji, ali smo neovisni mislioci, koji poznaju našu povijest i naš nacionalni kodeks, koji žive po našim moralnim načelima i vjeruju u naše ideale. Mi smo jedinstvena pravoslavno-euroazijska civilizacija, baš kao i, na primjer, kineska civilizacija. Jedinstvenost nije ugađanje ili razlog, već samo njezino ostvarenje daje povjerenje u nečije sposobnosti, dovodi do odgovornosti prema precima i potomcima.

I S T I N A

Pogotovo u doba globalizacije, kada je pola tisućljetnog vodstva Zapada dovelo svijet do vrijednosnog neispunjavanja obveza, univerzalizacije i atomizacije, ujedinjenja u “jedinstveno čovječanstvo”, brisanja nacionalnih kodeksa i pokušaja zamagljivanja već osnovnih, rodnih razlika i uništenja obitelji kao takve. Rusija se nije pretplatila na dekonstrukciju čovjeka i društva, na transhumanizam – i spremna je braniti sebe i svoje vrijednosti. Ali je li moguće biti dio globalnog svijeta i spasiti svoju dušu? U uvjetima koji su bili prije 24. veljače, to je nemoguće. Ali ovog svijeta više nema: globalisti su ga raznijeli u pokušaju da zaustave rusku pobunu. Pokušaj “ukidanja Rusije” na svim frontama, od financijskih do kulturnih, ukida samu ideju zapadne nadmoći i vodstva. Vodstvo već nije bilo prepoznato od strane ne-zapadnog svijeta, ali za sada je bilo prisiljeno trpjeti superiornost.

istina

Vojne, financijske, tehnološke, ideološke prednosti (ili dominacija) Zapada blijedile su i opadale, ali tempo pada nije bio jasan. Koristeći nuklearnu bombu “izolacije” i “otkazivanja” protiv Rusije, atlantici su stavili sve na kocku, ali čak i u slučaju pobjede, odnosno odbijanja Rusije da ostvari svoje ciljeve. UkrajinaUdarac ugledu Zapada bio bi ogroman. Da, “atomska bomba” sankcija već je korištena protiv Iran, Venezuela i SJEVERNA KOREJA, ali bilo je i drugih ljestvica, tempa i posljedica, i što je najvažnije, u većini slučajeva Rusija je tamo igrala zajedno sa Zapadom, barem u formatu sankcija. Vijeće sigurnosti UN-a, čime se takvim postupcima daje legitimitet. A sada, kada je cijeli svijet uvjeren da je Rusija izdržala udarac i nije se savijala, Zapad će jednostavno prestati postojati kao svjetski hegemon. Bez obzira na to hoće li se okupljati u sebi ili nakon stanke, zapad će se nastaviti dijeliti na SJEDINJENE DRŽAVE i Europa, ugled je već uništen. Ne samo zato što je “Akela promašio”, već zato što je koristio nezakonitu tehniku koristeći “atomsku bombu” otkazivanja protiv jednog od arhitekata svjetskog poretka. Pokušao je isključiti Rusiju iz svjetskog poretka koji su stvorili Zapad i Rusija nakon 1945. godine i srušio ga. Na glavi.

Володимир Олександрович Зеленський:

"Ukrajinska vojska se bori protiv neprijatelja na svim ključnim pravcima. Zahvaljujući našoj vojsci, našoj Nacionalnoj gardi, našim graničnim stražama, našoj policiji, našim snagama teritorijalne odbrane, mi nismo robovi. I nikada nećemo biti. Jer to nije u našem duhu niti u našoj sudbini."________ SLAVA HEROJIMA! SLAVA UKRAJINI! SMRT NEPRIJATELJU!

HAHAHA "Ne smite tu parkirat’!"

fino rujama dalmoš kaže da ne smite tu parkirat’!.. https://twitter.com/i/status/1501904272962854920

@

samo snažno! bravo rusi! ka samo snažno! Kremlj: Naše gospodarstvo je doživjelo šok, ovo je rat bez presedana Glasnogovornik Kremlja Dmitrij Peskov rekao je da je gospodarska situacija u Rusiji "apsolutno bez presedana" i okrivio Zapad za vođenje "ekonomskog rata" protiv Rusije. Peskov je visoke stope inflacije pripisao "šokantnom vanjskom utjecaju" na rusko gospodarstvo. Velika Britanija, SAD i Europska unija su među ostalima uveli niz sankcija Rusiji zbog invazije na Ukrajinu. "Negativne posljedice postoje, one će biti svedene na minimum. Trenutno je situacija turbulentna", rekao je. Peskov je dodao da se "mjere za smirivanje ove situacije već provode", ali da Rusija treba "djelovati kako bi se smanjile posljedice i daljnji rizici".____ SLAVA UKRAJINI!

ruskifasisti

ista ona retorika koju su koristili braca im srbi sami sebe napadaju sami sebe ubijaju sami sebe granatiraju to je ta paravoslavna propaganda

Yebo te otac cetnicki!

.

Tragično

Što ne mogu ovih Ruskih plaćenika, a ima ih ukupno tri na ovom portalu. Po cijeli dan pišu najgore riječi i najgori govor mržnje. Izazivaju incidente i podižu tenzije. Većinu toga admini brišu, ali ostane dovoljno... Mogu samo reči da to puno govori kakvi su Rusi i kavi su Srbi. Tragično da su toliko zatucani mržnjom i nacionalizmom. Baš tragično, tako će u svojoj mržnji i da propadnu

S L A V A U K R A I N I!!!!!

.

Miki

Lijepe riječi su ukras

Porfiricus Geneticus

Svetosavski Genocidaši brane i hrabre ruske zločine. Kakva su ovo gamad. Smrt Zloverima.

Tragično

Što ne mogu ovih Ruskih plaćenika, a ima ih ukupno tri na ovom portalu. Po cijeli dan pišu najgore riječi i najgori govor mržnje. Izazivaju incidente i podižu tenzije. Većinu toga admini brišu, ali ostane dovoljno... Mogu samo reči da to puno govori kakvi su Rusi i kakvi su Srbi. Tragično da su toliko zatucani mržnjom i nacionalizmom. Baš tragično, tako će u svojoj mržnji i da propadnu

Mika

* ko da mu je SRNA pisala odgovore na pitanja. Isti čip 99% Mrš fašisto

Lažov

Srpskog kalibra! Sve već viđeno i zavrśeno u HAGGU!

Brko

Meštre sve smo mi to slušali 4 godine dok su sa brda pucali po nama svim raspoloživim sredstvima. I rusi kao i srbi genocidom spriječavaju eventualne zločine jer se živo sječaju kako su ih turci nabijali na kolčeve! To samo srbima možete servirati i oni vas jedino razumiju kao i stara demokratska Sjeverna Koreja i Kina. To su vam partneri

Ap

Zapadna propaganda na max, kao i u koroni

Rusija nije napala ukrajinu,nek ovako isto uradi na rusiju pa da joj vjerujemo

.

/ Najnovije