Lavrov: Rusija ne želi rat sa Ukrajinom, ali...

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Zona@Sumraka

Ministar vanjskih poslova Rusije Sergey Lavrov izjavio je danas da njegova zemlja ne želi rat s Ukrajinom, ali i da neće dopustiti da se povrijede njeni interesi... Ukrajina je neovisna i suvremena drzava i kao takva sama sebi odredjuje put. Ukrajina ako zeli da udje u NATAO ona ce to i da uradi, pod uslovom da ispunjava sve uslove za pristup u NATO. I Rusija to nematu nikava prava da zastavi Ukrajinu u toj nakani , bas kao ni Bosnu i Hercegovinu. Rusijia s tom cinjenicom moze samo da se sloze ili ne, ali da na silu zastavlja te procese, e to ne moze.

Guest

Ponašaju se kao da su im gazde

Rusija ne želi rat ????

Hahahahaha ..jest u pravu si..... kao šro cuko ne želi kost, eto isto tako ...

Djeluju sankcije, djeluju..

Pitali Dodika i on i rekao!

AB

A vaš je interes da naređujete nezavisnoj državi šta će da radi, a ako ne ispuni vaše želje onda ćete je okupirati. Zar ovako nije počeo prvi svjetski rat ultimatumom srbijici malenog. Gurate nosinu i u unutrašnja pitanja države BiH. Možete dok je Putko živ, a onda perestrojka pod refom !

D aut

Ministar vanjskih poslova Rusije Sergey Lavrov izjavio je danas da njegova zemlja ne želi rat s Ukrajinom, ali i da neće dopustiti da se povrijede njeni interesi... Ukrajina je neovisna i suvremena drzava i kao takva sama sebi odredjuje put. Ukrajina ako zeli da udje u NATAO ona ce to i da uradi, pod uslovom da ispunjava sve uslove za pristup u NATO. I Rusija to nematu nikava prava da zastavi Ukrajinu u toj nakani , bas kao ni Bosnu i Hercegovinu. Rusijia s tom cinjenicom moze samo da se sloze ili ne, ali da na silu zastavlja te procese, e to ne moze. ka Zona@Sumraka Može i te kako. Kako je mogla Amerika zabraniti Kubi instaliranje Ruske baze,(malo je falilo da dođe do rata) tako može i Rusija Ukrajini. Ukrajina je bliža Rusiji nego Kuba Americi.

/ Najnovije