Lavrov poručio Hrvatskoj: Uništavate sve što smo postigli, to je pogubno

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Koment

Gađaj Putine hrvatomajmune u glavu Oni pameti nemaju

307 Alka 27 Oluja

E kad bi i Ukrajinci bili za dom spremni ko Hrvati, da naprave jednu maestralnu Oluju pa da posle čujemo ovog bisera.

Ako

Treba da uzmu Agrokor ruskim bankma i predju ga ukrajinskim.

Mali Vuk

Samo jadni Srbi mogu da podržavaju agresije sa kojima se otima tuđa zemlja i more, očito iz kompleksa i jada šta to oni nisu mogli 90ih. Nije mi u prirodi da navijam za jačeg, protiv slabijeg! Zašto da ne naoružaju Ukrajinu pa da to bude fer borba, onako ko šta su naoružali Hrvate 90ih pa je bila na kraju fer borba 95g?

Daa

Neko nekom ovdje nešto ,,dođe"?

Boske

Baćuška nemoj da se *** sa Horvatsko ,Plenki je već ponudio Zelenskom iskustva Rvacke kod reintegracije područja koja su Srbi bili okupirali u Hrvatskoj .Baćuška ako ti razumeš hrovatsi jezik biče OLUJA na područja koja ste zauzeli u agresiji na Ukrajinu.Sve će organiozirati HV instruktori u redovima ukrajinske vojske.Pazi šta radiš ,*** se kad si uzeo onu Ikonu od Mile od tad sve naopako ide za Rosia.

Zoki

Milanche je ocajan,morace pojacati svoje propagandne aktivnosti.

/ Najnovije