Krijumčarile 95 kila kokaina i 'palile' fotkama Instagram

Radiosarajevo.ba
Krijumčarile 95 kila kokaina i 'palile' fotkama Instagram
Australska granična policija poprilično se šokirala kada je na luksuznom kruzeru Sea Princess kod dvije Kanađanke pronašla drogu vrijednu 30 miliona dolara!

Tačnije, u njihovim torbama pronašli su nevjerojatnih 95 kilograma kokaina.

U cijeloj ovoj priči možda ne bi bilo ništa neobično da Melina Roberge (22) i Isabelle Lagace (28) cijelo svoje ludo krstarenje s hrpom bijelog praha nisu dokumentirale s "milion" fotografija. Zgodne djevojke doslovce su zatrpale svoje Instagram profile s fotkama luksuza i hedonizma.

To će im vjerojatno biti i posljednje fotografije u životu, budući da je kazna u Australiji za švercanje tolike količine kokaina doživotni zatvor.

Djevojke su na svoje putovanje života krenule još prije dva mjeseca u engleskom Southamptonu, a vjeruje se da je posljednja tačka krstarenja trebala biti upravo Australija.

U međuvremenu su Melina i Isabelle uživale u Ekvadoru, Peruu, Čileu, Bermudi, Francuskoj Polineziji, Tahitiju...

Njihovi profili na društvenim mrežama još uvijek su prepuni fotografija u minijaturnim bikinijima na najljepšim plažama svijeta...

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije