Kopnena invazija na Liban: Izrael objavio šta mu je cilj

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Borac sa kauča

Ili su vođe napustili državu ili se kriju među prepuno civilima

Smrt fasizmu slobida narodu

Veliki cionisticki svijet

Xcd

Kace bosnje shvatit da komplet muslimanski svijet podrzava Putina

ko ne vidi, slijep je!

Cuj sta je cilj? Cilj je napraviti Veliki Izrael! Prvi korak je sravniti Gazu, drugi korak je uci i aneksirati teritorije Liban i Libije. Kad tu fazu zavrse onda ce uci u preostali dio Palestine na Zapadnoj Obsli, umarsirati u Jeruzalem i zbrisati postojanje palastinaca kao naroda. Za kraj ce napasti Jordan i Egipat da aneksiraju i te dijelove teritorije za koje misle da im pripadaju...kada naprave Veliki Izrael uz aplauz Zapada, onda ce da sravne sa zemljom Al-Aksu i krenu u izgradnju Treceg Hrama.

Rtb

Cuj sta je cilj? Cilj je napraviti Veliki Izrael! Prvi korak je sravniti Gazu, drugi korak je uci i aneksirati teritorije Liban i Libije. Kad tu fazu zavrse onda ce uci u preostali dio Palestine na Zapadnoj Obsli, umarsirati u Jeruzalem i zbrisati postojanje palastinaca kao naroda. Za kraj ce napasti Jordan i Egipat da aneksiraju i te dijelove teritorije za koje misle da im pripadaju...kada naprave Veliki Izrael uz aplauz Zapada, onda ce da sravne sa zemljom Al-Aksu i krenu u izgradnju Treceg Hrama. ka ko ne vidi, slijep je! Libije ?????

A ti nećeš u Allahovom zakonu izmjene naći!

Oni su narod koji je vidio toliko jasnih i nedvosmislenih Allahovih znakova i čuda koja u tom broju nije vidio niti jedan narod mimo njih. More koje se pred njihovim očima rascijepilo, i brdo koje se poput oblaka iznad jedne skupine od njih podiglo, samo su neka od stotina čuda koje je ovaj narod vidio, a o kojima Kur’an na mnogim mjestima govori. Međutim, ništa od toga im nije bilo dovoljno da se Allahu i Njegovim poslanicima istinski pokore, i da im se duše u vjerovanju potpuno smire. Laž i obmana, škrtost i pohlepa, licemjerstvo i otvoreno nevjerstvo, osobine su koje su uglavnom dominirale u ovom narodu na koga se Allah rasrdio i na koga je Svoju kaznu često spuštao. Njihovu neposlušnost i tvrdoglavo odbijanje istine, na svojoj koži najbolje je osjetio Allahov odabranik Musa, alejhis-selam. Iako su ga u globalu priznali kao Božijeg poslanika, ni on sam nije ostao miran od njihovih uvreda i provokacija.

A ti nećeš u Allahovom zakonu izmjene naći!

Upravo se to desilo okupacijom Palestine od strane cionista, koji su samo tri godine nakon Drugog svjetskog rata (i holokausta kroz koji je prošao isti taj narod!) pobili i protjerali stotine hiljada muslimana s tih prostora, a njihov teror nije prestao do dana današnjeg. Licemjerno i krajnje bezobrazno, dežurni svjetski “antiteroristi’’, poput SAD-a i njihovih poslušnika, ne samo da šute i odobravaju ubijanje Palestinaca, već čak i zvanično podržavaju jedan od najdužih zločina u novijoj historiji čovječanstva. Dešavanja u budućnosti svakako će pokazati istinske zločince, a narod koji se stavio na čelo terora nad Palestincima, mora biti spreman na još jednu kaznu koja će se na njih neminovno sručiti ili sa nebesa ili iz Zemlje!

de ba sta se fatas

Libije ????? ka Rtb Sirije...jbse tamo

I muslimani imaju cilj

A ko si ti da na tuđim teritorijalna izgrađuješ tvoje ciljeve satanističku ti **** ***** svoju.Imaju i muslimani cilj Da se riješimo zla na zemlji.Sluga demona čifutare cioniste židove.HITLER NIJE BIO LUD I HVALA MU ZA TO ŠTO VAS ISTRIJEBLJIVAO.I AMERIKA PLATIT ĆE VISOKU CIJENU ZBOG UBIJANJA MUSLIMANA

eki ŠTA im je cilj

Pa isto šta je i ovim glupacima ovdje na Balkanu. Poubijati ili protjerati sve muslimane, oteti zemlju, opljačkati i ovo malo jada što je ostalo , uništiti sve šta ima veze s Bosanskim imenom i onda, jelde, živjeti mirno i sretno. kakav samo degenerik tako razmišlja? Pa evo ovakav, kakvog mi imamo i na Zapadu i na Istoku. Kakav degenerik pomračenog uma trebaš biti da očekuješ bilo šta dobro nakon što počiniš zločine protiv čovječnosti i genocide? Ali evo, ima ih milion na ovim komentarima koji ih podržavaju. Ovih glupaka koji ustvari prije par dekada počiniše najveće zločine prema Jevrejima, sad ih kao preferiraju i brane. mržnja i glad za krvlju im je zajednička, pa eto, onda može, jelde?

Psihopati misliš

Kace bosnje shvatit da komplet muslimanski svijet podrzava Putina ka Xcd Taj svijet il je retardiran glup ili su poput njega .**** te on. Što Tito nije dao pristup ni jednom ni drugom .Već u nesvrstane se zemlje priključio Jer su zlo i jedno i drugo.a sad i treće Amerika Rusija Izrael.Hitler nije bio lud

U jbt, dan si mi popravio! :) Steta sto nece.

Cuj sta je cilj? Cilj je napraviti Veliki Izrael! Prvi korak je sravniti Gazu, drugi korak je uci i aneksirati teritorije Liban i Libije. Kad tu fazu zavrse onda ce uci u preostali dio Palestine na Zapadnoj Obsli, umarsirati u Jeruzalem i zbrisati postojanje palastinaca kao naroda. Za kraj ce napasti Jordan i Egipat da aneksiraju i te dijelove teritorije za koje misle da im pripadaju...kada naprave Veliki Izrael uz aplauz Zapada, onda ce da sravne sa zemljom Al-Aksu i krenu u izgradnju Treceg Hrama. ka ko ne vidi, slijep je! .................. Meni je bolje imat tamo veliki Izrael, nauku, kulturu, ekonomiju, nego heljperosadakashe zamotanijeh debelijeh zenturina, a oni u trofrtaljkama tolama i desetofrtaljkama bradurnama. :) Ne znam tebi? :)

/ Najnovije