Prva isporuka već stigla: Koje oružje Njemačka šalje Ukrajini?

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Objektivan i nepristran

Naslov bi trebalo da glasi: "koje oruzje ce njemacki porezni obveznici biti prisiljeni kupiti marionetskom proamerickom rezimu u Ukrajini". Moze i podnaslov "Anketa u Njemackoj pokazala koliko su tamosnji porezni obveznici sretni dodatnim haracem za interese globalista".

NEMA PLINA ZALEDICE SE EVROPA ZAJEDNO SA AMERIKOM

VALJA RATOVATI OTIMATI OD RUSIJE PROPAST EVROPE PREKO UKRAJINE SA TENKOVIMA DO RUSKOG PLINA HOCETE I NUKLEARKU POSLATI NA RUSIJU PO AMERICKOM ZAKONU PRAVDE PRAVDU DJELI HITLER IZ AMERIKE

NEMA PLINA ZALEDICE SE EVROPA ZAJEDNO SA AMERIKOM

VALJA RATOVATI OTIMATI OD RUSIJE PROPAST EVROPE PREKO UKRAJINE SA TENKOVIMA DO RUSKOG PLINA HOCETE I NUKLEARKU POSLATI NA RUSIJU PO AMERICKOM ZAKONU PRAVDE PRAVDU DJELI HITLER IZ AMERIKE

A PODNASLOV CE BITI

Naslov bi trebalo da glasi: "koje oruzje ce njemacki porezni obveznici biti prisiljeni kupiti marionetskom proamerickom rezimu u Ukrajini". Moze i podnaslov "Anketa u Njemackoj pokazala koliko su tamosnji porezni obveznici sretni dodatnim haracem za interese globalista". ka Objektivan i nepristran "Putin poslao raketu velikog dometa na Berlin da opomene Nijemce da ne salju oruzje Ukrajini".

Strogo objektivan

Naslov bi trebao da glasi "Rusija kakvu ste poznavali više ne posotji zahvaljujući ludom Putleru". Može i podnaslov "Kako sam uništio vlastitu zemlju" ili "Početak kraja jednog mita supersile Rusije"

Role

Dodik na haparatima, Ukrajina ne samo da je *** Rusiju kakvo smo poznavali i skinula mit o Rusiji kao supersili već je *** koncept velikosrba na Balkanu. Avaj!

Nadimak...

Slava Ukraini!

Ljiljan

Naslov bi trebalo da glasi: "koje oruzje ce njemacki porezni obveznici biti prisiljeni kupiti marionetskom proamerickom rezimu u Ukrajini". Moze i podnaslov "Anketa u Njemackoj pokazala koliko su tamosnji porezni obveznici sretni dodatnim haracem za interese globalista". ka Objektivan i nepristran KADA JE TO I KO IKADA "POMAGAO"ZA DŽABA NEKOME POGOTOVO U RATU????

Ljiljan

Ukrajini se daje sva vrsta naoružanja a nama Bošnjacima Muslimanima u BiH ništa još I embargo I uprkost svemu tome uspjeli smo da odbranimo našu prelijepu BiH od šest vojski:jna,smrdija i c.g.,hv I hvo,četnici iz BiH I abdićevci I to sve sa VILAMA I GRABLJAMA u odnosu na na sva nabrojana govna!

kad bi Tramp opet bio

rata ne bi bilo i svega ovoga

/ Najnovije