"Ko prvi posegne za nuklearnim oružjem - on će i nastradati"

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gagi

Znaci Amerika oni su prvi posegli za nuklearnim oruzijem, bacivsi 2 nuklearke na Hirosimu i Nagasaki i napravivsi genocid od 10 miliona civila. SVAKA CAST RADIO SARAJEVU NA PROGNOZI, DA CE AMERIKA NASTRADATI.

Samoistina

Glup si gagi, al to vam je u krvi Sta ces, znam da bi i ti volio da nije tako

Objektivan i nepristran

Ma ja normalno, tako je. Ko god potegne obarac, prvi on strada, a tek onda onaj koga je pogodio, on zivi dok metak doleti, jbg, pa tako je. Logika Radio SA.

Armagedon

Padat ce svima,i kome nepadne,past ce radio aktivna prasina i zadrzat ce se godinama na povrsini,tako da ce svako zivo bice i nezivo osjetit stradanje.patnja,bolesti,glad itd.

.

Napali su tudju zemlju. I ljute se što se ta zemlja brani - i ne mogu da vjeruju. I prijete uništenjem svijeta - jer se onaj kojeg su NA NJEGOVOJ RODJENOJ ZEMLJI NAPALI - brani. ***. Da li je bezobrazniji i gluplji na ovom svijetu stvoren ikad!?

/ Najnovije