Kanadski premijer: "Uvijek ćemo stajati rame uz rame s Ukrajinom"

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Fuj

Ovo onaj sljedbenik elita, sto je digao vojsku na svoj narod, gazio ga...a sada hapsi kao gestapo zadnja 3mjeseca sve one koje su identifikovali na protestima provodeci torture pod medijskom cenzurom. Schwabovo pseto kanadsko

.

Jest, jest, jadni kanadski narod, baš su nekako, što bi se reklo, zgaženi :-) :-) :-). Kako mali Mujica zamišlja svijet :-) :-) :-)

kan

naravno da će stajati uz njih dok god ukrajinci ginu za njihove interese

Objektivan i nepristran

De ti prvo stani rame uz rame sa tvojim kamiondzijama koje si popljackao kad su demonstrirali protiv korona besmislice.

/ Najnovije