Kako je tim IT stručnjaka zaustavio ruski konvoj pred Kijevom

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

NATO

Strasno su ih zajebali ovi IT strucnjaci... Sravnise im Ruje zemlju.

Dandy

Strasno su ih zajebali ovi IT strucnjaci... Sravnise im Ruje zemlju. ka NATO Govorili ste vi Rusofili da će ukrajina za 72 pasti, evo mjesec dana deru kožu Rusima. Amin!

Za Dandy

Lazes isto kao i Bakir. To su pisali maliciozni anglosaksonski mediji. Koja je to zemlja 'pala' za 72 sata. Korak po korak, od Ukrajine nece nista ostati. Ameri u Englezi ce ratovati do posljenjeg ukrajinskog vojnika.

haso

putin ratovace do posijednjeg ruskog vojnika i vojskemu manjka uvozi dobrovoijce iz cecenije.i sirije.sadce ukrainci dobit smrtonosno naoruzanje.rokajte ukrainci rusku ciganiju.slav.ukraini

M

Neko navija za Rusiju a neko za Ukrajinu a mi svi pusimo samo drugim metodama dogovoreni rat a mi mali ljudi cemo sve ove avanture platiti sad idu poskupljenja pa nestasice hrane pa glad pa nova plandemija agenda je pocela a vi samo njima vjerujte a stvari su ozbiljnije nego sto mislimo

/ Najnovije