Još jedna žrtva jezivog TikTok izazova: Preminuo 13-godišnji dječak - umirao pred kamerama drugova

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Tic

Da li iko u BIH razmišlja o ukidanju o e aplikacije ?

Ne pijem dok Paja vozi

Da li iko u BIH razmišlja o ukidanju o e aplikacije ? ka Tic Izgleda da ne. Možda dok masovno djeca ne počnu umirati, i to će razmišljati

Glup si

Da li iko u BIH razmišlja o ukidanju o e aplikacije ? ka Tic A zasto bi ukidali tu aplikaciju samo zato sto je neki idioti zloupotrebljavaju, da ne radis za amere? Zaboravljas da svi ti nenormalni izazovi na tiktoku dolaze upravo iz amerike i zapadnih zemalja, koji ocigledno zele ukinuti tu aplikaciju jer im smeta kineska konkurencija, kao i sa 5g mrezom, covid vakcinama, huawei-em itd. Na tv-u svaki dan gledas u americkim filmovima kako ubiti covjeka na sto nacina, ali to ne pokusavas uraditi u reali, je li tako? Zbog toga ne bojkotujes koristenje tv-a niti gledanje americkih filmova. To ti je normala, jer tako kazu ameri. Ovco najobicnija, radije bi pojeo americko ****o nego kinesku cokoladu.

/ Najnovije