Joe Biden 'prelomio': Pročitajte pismo u kojem je objasnio zašto odustaje od utrke na izborima

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Lav Nikolajevič Tolstoj

Ako je Biden napisao ovo pismo, ja sam autor klasika RAT I MIR, ANA KARENJINA. Golema je odgovornost demokrata za gotovu posve izvjesni, novi trijumf mafiokratske, nepismene narančaste kreature. Intelektualno, etički i moralno, Kamala je za Trumpa nedostižni M.Everest: ali, meritokratski princip odbačen je danas u cijelom svijetu. Vladavina ohlokrata i kakistokrata je ultimativna, a budućnost čovječanstva i Zemlje u cijelosti neizvjesnija no ikad!

iskreno saučešće efendiji

marfiju. sad mereš nastavit obići sve džoamije u kalifatu, dok još nisi dobio guno u pedu,....

Sad ga mozes glabati s Marfijem

marfiju. sad mereš nastavit obići sve džoamije u kalifatu, dok još nisi dobio guno u pedu,.... ka iskreno saučešće efendiji Djizus bog oprasta kad mu **** polizes. Zna Juda.

Jack London

ahahaha ne odustaje ovaj hamerički zombi, već mu prenijeli iz d.d. (iz duboke države, kolege masoni i jezuiti) da mu dođe mlađahnija zamjena...

IVA

>>Ako je Biden napisao ovo pismo, ja sam autor klasika RAT I MIR, ANA KARENJINA. Golema je odgovornost demokrata za gotovu posve izvjesni, novi trijumf mafiokratske, nepismene narančaste kreature. Intelektualno, etički i moralno, Kamala je za Trumpa nedostižni M.Everest: ali, meritokratski princip odbačen je danas u cijelom svijetu. Vladavina ohlokrata i kakistokrata je ultimativna, a budućnost čovječanstva i Zemlje u cijelosti neizvjesnija no ikad! ka Lav Nikolajevič Tolstoj<< GLUPI SIROMASNI ISKOMPLEKSIRANI BALKANAC KOJI POKUSAVA DA INTELEKTUALNO ONANIRA BEZ INTELEKTA???:):):) IDI PAPAK ONANIRAJ:):):)

Guliverova putovanja

>>Ako je Biden napisao ovo pismo, ja sam autor klasika RAT I MIR, ANA KARENJINA. Golema je odgovornost demokrata za gotovu posve izvjesni, novi trijumf mafiokratske, nepismene narančaste kreature. Intelektualno, etički i moralno, Kamala je za Trumpa nedostižni M.Everest: ali, meritokratski princip odbačen je danas u cijelom svijetu. Vladavina ohlokrata i kakistokrata je ultimativna, a budućnost čovječanstva i Zemlje u cijelosti neizvjesnija no ikad! ka Lav Nikolajevič Tolstoj<< Ali danas se na Mt. Everest popne i Bosnjo! Dapače, već hin je osvojilo (a debelo platili) vrh više naših Bošnja! Ipak smo mi nacija... ;)

Ambasador Murfi

*******e, ako Tramp pobjedi, vatajte se majke Turske

U jednoj

TV emisiji na prvom kanalu Rusije na početku sedmice izanaliziran je i opisan cijeli scenarij povlačenja Bidena od izmišljenog Covida s ciljem izolacije do ubjeđivanja prije svega njegove žene, konsenzusom oko novog kandidata prije svega medju klanom Klintonovih i zaključkom da će se povući najvjerovatnije za vikend.

/ Najnovije