Joe Biden oštro kritikovao Zelenskog: "Nisi htio slušati"

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Miki

Ne znam. Ja kada sam ucio skolu naziv za zemlju koja ne donosi suverene i nezavisne odluke nego iskljucivo nametnute stranim faktorom je kolonija. Sada se doduše naziva eu integritet. Isti princip rada samo malo vise namazan demokratkim rjecnikom.

Miki placenik

Ne znam. Ja kada sam ucio skolu naziv za zemlju koja ne donosi suverene i nezavisne odluke nego iskljucivo nametnute stranim faktorom je kolonija. Sada se doduše naziva eu integritet. Isti princip rada samo malo vise namazan demokratkim rjecnikom. ka Miki *** TI SI PLACENIK DA KOMENTARISES I NE MOZES IMATI SVOJE MISLJENJE, nego tudje

Gost Radio Sarajeva

Kao da bi to nešto promnjenilo da je slušao.

Adi

i ti senilni ***, sta je mogao povodom toga uraditi bolje da si odmah poslao sto vise oruzja kada si vec to znao.

G

Ameri su vas navukli na tanak led i vas i EU i sada svi placamo seh

pas laje

vjetar nosi zano si zato sto si ti zavadio UKRAJINU I RUSIJU

Lemi

Tako je poznati svjetski filantrop i humanista Bil Gates upozoravao čovječqnstvo godinama na dolazak pandemije smrtonosnog virusa i da će biti potrebno izmisliti novu vakcinu kojom se treba beskonačno mnogo puta vakcinisati, ali niko mu nije verovao!

/ Najnovije