Jezive scene iz New Yorka: Muškarac hodao ulicom s nožem u glavi

Radiosarajevo.ba
Jezive scene iz New Yorka: Muškarac hodao ulicom s nožem u glavi
Foto: Screenshot / Povrijeđeni muškarac u Harlemu

Čovjek iz Harlema prošao je s lakšim povredama, iako mu je u glavu zaboden masivni kuhinjski nož, s kojim je hodao po ulici, objavile su vlasti.

Video, koji je postao viralan, pokazuje muškarca kako mirno razgovara s užasnutim svjedocima i hoda lagano prema kolima Hitne pomoći. Naizgled je nesvjestan svoje krvlju zalivene košulje i noža koji mu strši iz glave, prenosi Foxnews.

"Izgledao je kao da to nije ni osjećao. Tip je odbio ući u ambulantu", rekao je jedan od svjedoka scene koja kao da je iz filmova strave i užasa.

I zaštitar obližnje apoteke kazao je da je bio traumatiziran prizorom.

Sve se odigralo u istočnoj 125. ulici i aveniji Lexington u East Harlemu.

Uprkos prirodi povrede, policajci su rekli da je žrtva, identificirana samo kao 36-godišnji stanovnik Harlema, izbjegla ozbiljnu ozljedu jer oštrica nije prodrla u njegovu lubanju.

U bolnici u harlemu je okarakteriziran kao pacijent u stabilnom stanju.

Više svjedoka navelo je da je ubodu prethodila svađa. Iz policije su kazali da je jedan muškarac je nožem porezao 34-godišnju ženu po obrazu, a ovaj koji je povrijeđen je krenuo da je odbrani i završio s nožem u glavi. Muškarac koji mu je zario nož je pobjegao.

Upozoravamo da je snimak uznemirujućeg sadržaja.

View this post on Instagram

It’s going to be a crazy summer

A post shared by Publisher / Marketing (@fresh20s) on

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije