Jedna država traži pokretanje postupka protiv Izraela: "Njihova djela su genocidnog karaktera"

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Xyz

Eto napokon nekog sa m****a

neo

Apsolutno podupirem tužbu protiv zločina nad Palestincima.

Edis

Zemlja koja je izvukla pouku iz vlastite istorije ima velike izlgede za buducnost. Upravo ono sto cijelom Balkanu fali....kao i kompletnom Bliskom Istoku...ukljucujuci i okuptore...i upravo to i jesu razlozi zasto se niko od arapskih zemalja ne odlucuje na pomoc Palestincima....na zalost jos jednom ucimo iz istorijskog kontexta...kako ni etnicka ni vjerska pripadnost nemaju bas puno veze sa moralnoscu ... U svakom slucaju JAR-a je pokazala svoj osjecaj za pravednost i HVALA IM ...

Lušo Buljko

Ta imali su od koga i naučiti jer borba za opstanak života naroda nema granica

Znam što danas

radi Izrael, ali vam s namjerom neću reći. Znam i što je Hamas učinio, ali nije smio učiniti. Pogrešna procjena rezultata nije razlog da ne kažemo istinu o Hamasu: Ostavite se posla koji dokazano ne znate raditi...štetočine!

/ Najnovije