Izraelski šef diplomatije Israel Katz odgovorio Erdoganu: Sjeti se Husseina

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

ne pijem dok Paja vozi

***

Kaldrma

E moj Izrael, sjeti se ti Židova kroz stoljeća. Zar su stoljećima ubijani i protjerivani, da biste nam sada vi u 21. vijeku pokazali zašto je to tako uvijek bilo.

Borac sa Žuči

Ako kojim slučajem napišete u svom komentaru nešto negativno, u prvom redu prema c*** k***r će biti obrisan. Zabranjuje se imati vlastito mišljenje.

Cionisticko go....

Sjeti se ti brke junaka 41v45 imali ste džaba plinski disko klub

Error

A sta je ono uradio do sad ???

Sjetite se i vi

Hitlera i odaje mu počast .Jer je znao dobro šta je radio .Nije on bio lud.Pazite da vam se ne ponovi čifutari cionisti

Uh, da zaratuju!!!

pa to je bolje od hladnog piva na vrucini, samo sjednes i pratis kako stakori nestaju...

/ Najnovije