Izraelski ministar nakon napada izjavio: 'Ne želimo rat, ali ćemo uraditi sve da zaštitimo građane'

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Tuner

Ti zivino uzimas tudju zemlju i Protjerujes ljude. Kao nasi istocno susjedi. I mislis da vam nece doci kraj kao I njima? Hoce i bit ce bolno

Pa i Palestinci su građani, zar ne ministre ?

Izraelska vojska kaže da je izvela 98 zračnih napada na Rafu, a izraelski ministar odbrane Yoav Galant objavio prije nekoliko dana da je eliminirao sav Hamas u Rafi. Znači, ovi zračni napadi su protiv koga? Mora da je protiv palestinskih građana. Ovo je kao da prenosiš Holokaust uživo i niko ništa da poduzme

***

***

Gost_Radio_Sarajeva

Taktika zaštite gradjana, u narodu poznata kao Hanibal doktrina.

IKS

Kad se vrati bumerang bice otkinutih glava i neka ce, zasluzili ste u svakom slucaju!

XXX

***

visocica1662

A sta rdite u Gazi zlikovci nije valjda da tamo dijelite humanitarnu pomoc.

Nikako

Rat nikako ali cemo poubijati sve one koji nisu jevreji,a nalaze se na ovom podrucju je nisu židovi,pa prema tome nisu ni ljudi.

Čuuj cionističko pseto

Oni ne žele rat ,samo da oni ubijaju Palestince i otimaju im zemlju.Nestat će te satanistički cionisti čifutari.Hitler vas nije dovoljno pobio.

Možemo samo zahvaliti

Adolfu za čišćenje cionista čifutara kako ih gospodin Hitler nazivao.HVALA MU NA HUMANITARNOM DJELU ČIŠĆENJE ŽIDOVA

ja1

*******.c.e vam cifutsku m.a.m.i.c.u Hezbolah, niste ni svjesni sta vam je pripremio...

J89

Vi ste obicno smece od ljudi

Aaaa

Nema vam nazad idete do samonistenja

Samir

Jel drzava BiH jos uvijek ima otvorenu ambasadu Izraela u Sarajevu? I pored toga sto se cijeli nemuslimanski-koji sad ispade blizi njima nego nazovi ovi domaci po vjeri braci- svijet digao protiv okupacije i ubijanja? Onako samo pitam.

SMRT CIONIZMU SLOBODA UMMETU

I civilizaciji

/ Najnovije