Ivica Puljić otkrio koje zemlje sponzorišu Rezoluciju o genocidu u Srebrenici

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Borac sa Žuči

Hvala im!

Guest

Samo tako neka zna Rusija i druge zemlje šta ih očekuje kada prave genocid.

Bosanac

Lijepe riječi su ukras!

Bos-Sa

I znamo i za genocid i za agresiju,i da smo bili sprijeceni za naoruzavanje, i dalje ONI su ugrozeni i traze “spasa”,da ne bi nakon toliko godina bilo kako trebali dobiti kaznu,da nije bogohulno,bilo bi smijesno.Nesto mi ih zao

Efi

Lijepe riječi su ukras!

sprem te se

***

nasvasta

Stoku koja je nenormalna i koja i danas odgaja potomstvo u laži i mržnji prema komšijama treba kazniti žestoko da im ne naumpadne mrzilaćka bolešćina za vjeke vjekova.

Dr Iggy

Tipično huškanje na međunacionalnu netrpeljivost u BiH. Hajde da se osudi jedan narod za te ratne događaje u Podrinju 1995. godine, da mnogi budu srećni i zadovoljni. Zatim sleduje rezolucija o ratnim zbivanjima u Istočnoj Slavoniji 1991. Pa rezolucija o ratnim zbivanjima isto u Podrinju '92. i '93... Ili recimo rezolucija o ratnom događaju u bivšoj Srpskoj Krajini '95... Dokle više da se vrtimo u krug i da raspirujemo međunacionalnu mržnju?! Nema nam napretka na ovom brdovitom Balkanu!

Rale

Ja , i !?

A da smanjis malo srbofobiju?

***

Tako je, reci im ***.

***

Kad ce rezolucija o gazi koju samo ameri stopiraju

Pa znamo da iza svega toga stoji pocinilac najveceg broja genocida na svijetu tj. sotonisticka amerika. Ne mora nam to ovaj lazni hrvat objasnjavati. Kad ce rezolucija o gazi koju samo ameri stopiraju i o genocidu nad indijancima? Ili rezolucija o bacanju 2 atomske bombe na zive ljude u japanu, kada to dolazi na red?

Blago tebi

Samo tako neka zna Rusija i druge zemlje šta ih očekuje kada prave genocid. Rece onaj koji podrzava ameriku u aminovanju cifutskog genocida nad palestincima. Je li mozda rusija pocinila genocid nad indijancima i time u potpunosti promjenila demografsku sliku citavog kontinenta ili bacila 2 atomske bombe na zive ljude u japanu? Jel ti sad jasno koliko si paglu???

Osman

Proučite prvo definiciju "genocida" pa komentarišite...

/ Najnovije