Ivana Trump je pala niz stepenice dok je išla na frizuru za St. Tropez

0
Fena
Ivana Trump je pala niz stepenice dok je išla na frizuru za St. Tropez
Foto: EPA-EFE / Ivana Trump

Ivana Trump umrla je noć prije nego što je trebala ići na odmor na Azurnu obalu u St. Tropez, rekla je njezina najbolja prijateljica, piše Mirror.

Nikki Haskell rekla je da je ovo trebalo biti prvo Ivanino putovanje od izbijanja COVID-19 2020. godine. Dodala je da je bivša supruga bivšeg američkog predsjednika Donalda Trumpa jedva izlazila iz kuće od početka pandemije jer se bojala zaraziti se virusom.

Haskell je rekao da je Ivana, koja je iznenada preminula od srčanog udara u 73. godini života u svom stanu u New Yorku, konačno spremna za ponovno putovanje. Rekla je da se "jako raduje odlasku u Europu" i čak je otkrila da su nedavno razgovarali o zajedničkom putovanju oko svijeta.

Sarajevsko vrelo ljeto: Glas građana o izazovima vodosnabdijevanja

Sarajevsko vrelo ljeto: Glas građana o izazovima vodosnabdijevanja

Preminula Ivana Trump

Preminula Ivana Trump

Daily Mail piše kako je do smrti došlo samo nekoliko sati prije nego što je imala termin u frizerskom salonu.

Ona je sutra trebala ići u St. Tropez. Trebalo je to biti njezino prvo putovanje od pandemije. Bojala se da ne dobije virus., rekla je za Page Six američka TV voditeljica.

“Bila je moja najbolja prijateljica. Upoznao sam je one noći kada je ona upoznala Donalda. Ne mogu vam ni opisati koliko je bila fantastična, samo sjajna prijateljica i najnevjerojatnija, inspirativna osoba."

‘Razmišljali smo o putovanju oko svijeta ovog januaru. Jednostavno ne mogu vjerovati‘, kazala je njena najbolja prijateljica

Ivana Trump je pronađena bez svijesti na dnu stepenica u svom stanu na Manhattanu, piše ABC News.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije