Istraživanje: Da li vakcina protiv COVID-a utiče na plodnost kod muškaraca

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Dervo

Da, utice i na plodnost muskarac i zena. Smijali smo se covid pasosima, smijemo se i ovom. Trijebljenje populacije je krenulo. 2,5 milijarde vakcinisanih nece moci imati vise djece i nece dozivjeti penziju. Za 20god 2,5 milijarde manje na planeti. Cilj ispunjen, u prvoj fazi je 20% populacije pocisceno u narednih 10tak godina i jos sami potpisali da na to pristaju. Hvala gelebels novinarima na sirenju panike i straha, valja vam na onom svijetu poloziti racune, tad vam nece biti farmaceutskog lobija.

Experimentisu s ljudima

Oni tek sad to istrazuju Bog te. Eto reci ce da izaziva. Usutice se

Ma

Inace su vakcine jako sigurne, pitajte jadove sa placenog radio sa i slicnih koji ponavljajh mantre od 5 medija koje drze monopol u cijelom svijetu. Ma za 6 mjeseci sve istrazeno, tehnilogija je to napredovala, nema dalje. Jadni mi sto sutima na ovaj fasizam, umjesto da divnemo glas radi zdravlja i prava nase djece ako ne zbog nas. Unistice nas milijarderi potpimognuti jadnim mali poltronima.

Dr.Olja

Ja nisam ništa primjetila ??

/ Najnovije