Ispovijest vojnika koji je okrenuo leđa Putinu: "Mnogi su krenuli mojim putem"

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ljiljan

Tako su servi/sluge (današnji srbi krivoslavci)pred kraj agresije na prelijepu nam BiH imali čak 40% dezertera!!!

Radio Sarajevo javna ustanova degenerika....

U Sarajevu koriste rijec "časnik" jedino oni ljudi koji su se divili NDH i Anti Pavelicu i njegovim nedjelima u Sarajevu.

Casnik

Podanici iz minder mahale se opet uvlace duboko Zapadu. Nema druge, nakon ovog clanka svi ce Rusi pobjeci iz vojske. Jadni vi, ne znate ni ko ste ni sta ste!

D aut

Tako su servi/sluge (današnji srbi krivoslavci)pred kraj agresije na prelijepu nam BiH imali čak 40% dezertera!!! ka Ljiljan Zato se sad Ljiljane ljiljanaj na 25% beha... zbog tolikih Srpskih dezertera

/ Najnovije