Isplivale fotografije iz pedofilske jazbine Jeffreya Epsteina

2
Radiosarajevo.ba
Isplivale fotografije iz pedofilske jazbine Jeffreya Epsteina
Foto: Jutarnji.hr / Jeffrey Epstein i 'otok grijeha'

Jeffrey Epstein, američki bogataš, financijer i seksualni predator, između ostalog optužen za podvođenje maloljetnih djevojaka, na svoj 'otok grijeha' na Karibima redovito je dovodio i maloljetne djevojke radi seksualnih igrica.

Little St. James, ili Little St. Jeff kako mu je tepao Epstein, koji se ubio u zatvorskoj ćeliji u avgustu prošle godine, nalazi se u Djevičanskom otočju. Proteže se na 28 hektara, a navodno su ga pohodili mnogi pripadnici svjetske elite.

Otoku se može pristupiti samo helikopterom ili brodom i na njemu je nekoliko zdanja. Površinom je najveća sama vila tirkiznog krova, okružena manjim kućama, no najneobičnija je građevina podignuta na osamljenijem dijelu otoka. Neki sumnjaju da su se upravo tamo održavale orgije s maloljetnicama, piše Jutarnji.hr.

Prema nekim informacijama, otok se mogao iznajmiti za više od 10.000 KM za noć. U međuvremenu su objavljene dosad neviđene fotografije koje svjedoče o mladim djevojkama koje su posjećivale otok.

Perverzni Epstein navodno je gledao eksplicitne pornografske sadržaje na TV-u dok je vozio kućni bicikl na svom privatnom otoku. Priče o Epsteinovom seksualnom zlostavljanju djevojčica kružile su godinama. Navodno je tražio seksualne odnose tri puta dnevno, a detalji luksuznog života na karipskom otoku izloženi su očima javnosti u seriji fotografija.

Na jednoj od fotografija s Epsteinom na jet-skiju vidi se Sarah Kellen, jedna od navodnih pomagačica Epsteina koja mu je dovodila žrtve.

Za stolom u bijelom ogrtaču Epstein sjedi pokraj Nadije Marcinkove, slovačke manekenke, koja je također bila suučesnica.

Na jednoj od fotografija je i Chauntae Davies, jedna od Epsteinovih žrtava, gdje se vidi kako bivšem američkom predsjedniku Billu Clintonu masira vrat.

Iako ove fotografije naizgled svjedoče o opuštenom druženju na idiličnom otoku, skrivaju mračnu istinu o podvođenju djevojaka i orgijanju u kojemu je navodno sudjelovao svjetski jet-set. Bila je javna tajna da se na otoku organiziraju seksualne orgije, a jedan od navodnih gostiju bio je i princ Andrew, sin britanske kraljice Elizabete II.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije