Uživo: Čelnici G7 ponovo potvrdili punu podršku Izraelu, Sirija podržala Iran

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Borac sa Žuči

Bez obzira na trenutnu retoriku, pojedine zapadne zemlje su duboko uzdrmane, koje direktno stoje već skoro 80 godina iza genocidnog ponašanja cionista prema palestincima. Ako je i samo jedan pravi projektil (balistička, ili krstareća raketa) pogodio cilj to je uspjeh. Djelovanje dronova na ciljeve na zemlji (20 kg eksploziva) je prilično zanemarivo. Ako se uzme u obzir razdaljina između Irana i Izraela ovo je veliki uspjeh za Iran. Sve ovo su sami napravili zadnjih dvadesetak godina. Hairli.

Bosnauzbizrarp

Mi Bošnjaci volimo Jordan i Izrael, i želimo da Izrael oslobodi Gazu što prije. Ovi ćorci sektaškog Irana su predstava za glupe vehabije i krezave homo derviše po Bosni. Slava Zapadu, Izraelu, Bosni i Ukrajini... Dole mlohavi šije satanisti.

Ja1

Sve ovo samo jos dodatno ide na ruku izraelu. Kako su samo glupi ovi iranci, namjerno ih je izrael izazvao napadom na ambasadu i sad mogu komotno da nastave sa razvaljivanjem gaze. Taman kad je svijet pomalo poceo da osudjuje izraelske napade sad ce ponovo prica biti skrenuta na iran.

Svi

Svi se kao nesto igraju rata kao na igricama a istina je da samo palestinci stradaju

8rrr

Bruka, treba gadjati i jordan to nisu nikakvi muslimani.

sramota

za jordan .kralj abdulah ,Bagro i vi sebe zovete potomcima Poslanika SAWS.

Ispaljujte ...

... dan i noc, pa sutra opet ....

Redakcijo ko je koga napao prvi?

Izrael se branio napadom na ambasadu, zatim se Iran branio odgovorom kao napadom na Izrael koji se branio tako sto su Ameri vodili odbrani Izraela a jos su pomogli Jordan, UK, Francuska i djelimicno uz najmanje ucesca i sam Izrael

Katil

Predstava za malu djecu,sve ce zauvijek biti isto,zapad i izrael idu naprijed a muslije ostaju u prasini da urlicu i bacaju kamenje a nase bosnje se upecale kao somovi,levati

Skretanje

fokusa sa Gaze, pomoc Izrahelu da smanji medjunarodni pritisak.

Na Talmudu počivaju doktrine cionista

„Jevreji se nazivaju ljudskim bićima, ali nejevreji nisu ljudi. Oni su zveri.” – Talmud: Baba mezia, 114b “Akum (nejevrej) je kao pas. Da, sveto pismo uči da se više poštuje pas nego nejevrej.” – Ereget Raši Erod. 22 30 “Iako je Bog stvorio nejevreje, oni su i dalje životinje u ljudskom obliku. Ne dolikuje Jevreju da ga služi životinja. Stoga će ga služiti životinje u ljudskom obliku.” – Midrasch Talpioth, str. 255, Varšava 1855 “Duše nejevreja potiču od nečistih duhova i zovu se svinje.” – Jalkut Rubeni gadol 12b „Iako ne-Jevrej ima istu strukturu tela kao Jevrej, oni se porede sa Jevrejem kao majmun sa čovekom.” – Schene luchoth haberith, str. 250 b “Ako jedete sa nejevrejima, to je isto kao i jesti sa psom.” – Tosapot, ****mot 94b „Ako Jevrej ima nejevrejskog slugu ili sluškinju koja umre, ne treba izražavati simpatije prema Jevreju. Trebalo bi da kažete Jevrejinu: „Bog će nadoknaditi 'tvoj gubitak', kao da mu je uginuo jedan vol ili magarac.” – Jore dea 377, 1 “Dozvoljeno je uzeti tijelo i život nejevreja.” – Sepher ikkarim III c 25 “Zakon je ubiti svakoga ko negira Toru. Kršćani pripadaju onima koji negiraju Toru.” – Coschen hamischpat 425 Hagah 425. 5 „Jeretik nejevrejin kojeg možete direktno ubiti vlastitim rukama.” – Talmud, Abodah Zara, 4b “Svaki Jevrej, koji prolije krv bezbožnika (ne-Jevreja), čini isto što i prinosi žrtvu Bogu.” – Talmud: Bammidber raba c 21 & Jalkut 772

Borac sa kaučs

Na Talmudu počivaju doktrine cionista<<A Tora je dio Biblije, znači kretenu da Biblija nije kompletna bez Tore a tako i Kuran. I čiji si ti tako pametan

taj divni majkl jordan!

Stanovništvo Islam je najzastupljenija religija. Arapski, odnosno njegov lokalni dijalekt, jezik je većine stanovništva. U Jordanu živi oko 2,1 mil. palestinskih izbjeglica koji uglavnom imaju jordansko državljanstvo.

Za cionistu

Na Talmudu počivaju doktrine cionista A Tora je dio Biblije, znači kretenu da Biblija nije kompletna bez Tore a tako i Kuran. I čiji si ti tako pametan ka Borac sa kaučs<< Ljudski otpad zvani cion valjda znaš da Tora i Talmud nisu isto. Isto tako koje koga plodio prije 4000 godina sasvim je ne bitno za ovo danas što se dešava. Međutim, cioni poput tebe slijepo se drže u svom ponašanju baš ovih citata iz Talmuda. Mada Talmud ima preko 6000 stranica.

Tora dio Biblije?!?

A Tora je dio Biblije, znači kretenu da Biblija nije kompletna bez Tore a tako i Kuran. I čiji si ti tako pametan ka Borac sa kaučs Ljudski otpad zvani cion valjda znaš da Tora i Talmud nisu isto. Isto tako koje koga plodio prije 4000 godina sasvim je ne bitno za ovo danas što se dešava. Međutim, cioni poput tebe slijepo se drže u svom ponašanju baš ovih citata iz Talmuda. Mada Talmud ima preko 6000 stranica. ka Za cionistu<<možda u mejtefu i džamijama, u crkvama NIJE!

aj balijska budalo

Ljudski otpad zvani cion valjda znaš da Tora i Talmud nisu isto. Isto tako koje koga plodio prije 4000 godina sasvim je ne bitno za ovo danas što se dešava. Međutim, cioni poput tebe slijepo se drže u svom ponašanju baš ovih citata iz Talmuda. Mada Talmud ima preko 6000 stranica. ka Za cionistu možda u mejtefu i džamijama, u crkvama NIJE! ka Tora dio Biblije?!?<<ne lupetaj, nisi u džamiji da trabunjaš, a ne znaš šta trabunjaš.

/ Najnovije