Iran se obrušio na Izrael i SAD i objavio dosad najžešću prijetnju

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

***

***

Tuner

***

Nepodrska

SAD direktno sudjeluju u genocidu nad Palestinskim narodom tako sto ih gadjaju projektilima sa brodova,aviona,dronova i iz iracke i sirijske baze.Ovo je genocid ,a izrael i amerikanci su direktni izbodjaci,a zapad pruza podrsku.

Puno bla-bla, konkretnog nista.

Arapska Liga i Iran su tu jednaki. Mozda se Iranci nadaju da ce Rusi opet malo doplovit, kao prije par godina pred Siriju? Mislim da to ovaj put nece biti. Imaju sada preca posla.

kletva broj 231469

sve su sanse da ce aktivirati i radioaktivne kletve

Daj

Na spanjolskom nožu je bilo ugravirano : Ne vadi me bez razloga,a ne vraćaj bez časti, pa isto bi rekao i irancima; ne izjavljujte rijeci iza kojih ne stoje djela.

/ Najnovije