Iran najavljuje odmazdu Izraelu: 'Zadržavamo pravo da odgovorimo na gnusan zločin'

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

U ČASNOM KURANU JE ZAPISANO STA JE BILO I STA CE

BITI! IZRAEL NECE DOZIVJETI 80 GODINA SVOGA POSTOJANJA A TO SE POKLAPA SA 2027. GODINOM! AJATOLAH CE DICI 1,5 MIO. MUDZAHEDINA! SVI CE IZGINUTI!! ZATIM CE DICI 6 MIO. MUDZAHEDINA I SRAVNITI IZRAEL SA ZEMLJOM! PREMA TVRDNJAMA NEKIH ARAPSKIH POZNAVALACA NECE OSTATI NI JEDNA GRADJEVINA VISICIJA OD 4 METRA. SPAST CE SE NESTO VISE OD 100 HILJADA *****A! TRAJNO CE SE NASELITI U SAD!

Gost

Dakle, ČASNI KURAN propisuje osvetu. Civilizacijski gledano osveta nema opravdanja.

Jkfkd

Jašta će te ovaj orangutan spasiti,sve danas što dolazi od muslimana je tresla se gora rodio se miš.Dok drugi tamane

Borac sa kauča

Dakle, ČASNI KURAN propisuje osvetu. Civilizacijski gledano osveta nema opravdanja. ka Gost Znači kad se Izrael osvećuje onda su oni divljaci bez milosti, nepravda itd a kad se Muslimani osvećuju onda je to pravda, to je dobro opravdanje se. Jel se vidi neko licemjerje

/ Najnovije