Horor u Ukrajini: Uhapšeni roditelji koji su seksualno zlostavljali kćerkicu

Radiosarajevo.ba
Horor u Ukrajini: Uhapšeni roditelji koji su seksualno zlostavljali kćerkicu
PrtScr / Otac (lijevo) i majka monstrumi
Muškarac (29) i žena (30) iz Ukrajine uhapšeni su pod sumnjom da su godinama zlostavljali svoju 4-godišnju kćerku, sve to snimali, a onda prodavali na internetu za 70 dolara.

Uhapšeni par, koji su inače rođaci, djevojčicu su zlostavljali otkako je napunila dvije godine. Policija ih je uhapsila nakon dojave od kolega iz Australije koji su, istražujući snimke, uočili barkod na jednom proizvodu i povezali ga sa Ukrajinom.

Iz australske policije već dugo su "pritiskali" Ukrajince da reagiraju, jer su videa zlostavljane djevojčice stalno bila objavljivana na internetu. Ali, policija u Ukrajini nije ih mogla pronaći - kasnije su otkrili da su se selili svaka tri mjeseca.

Konačno, kada je ukrajinska policija locirala par te upala u stan užasa, pronašli su snimke zlostavljanja. Snimke su "roditelji", kako su objavili iz policije, prodavali za cijenu od 70 do 140 dolara.

Djevojčica, kada su stigli policajci, nije bila u dobrom stanju.

Ukoliko budu osuđeni, roditelje čeka do 12 godina zatvora.

"Kad smo vidjeli šta je ova žena učinila ovoj djevojčici, to...ne možemo je ni zvati majkom. Ne mogu vam ni dati detalje šta je ova zvijer činila djetetu. Prema mom mišljenju, ova žena ne može biti izliječena, a ovo je jedan od najgorih zločina koje sam vidio", rekao je Vyacheslav Abroskin, zamjenik ukrajinske državne policije.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije