Horor u SAD: Na imanju pronađeno sedam tijela, među njima i dvije tinejdžerice

1
Radiosarajevo.ba
Horor u SAD: Na imanju pronađeno sedam tijela, među njima i dvije tinejdžerice
Foto: WESH / SAD / Ilustracija

Policija je u pondjeljak poslijepodne na privatnom vlasništvu muškarca kojeg se istraživalo zbog nestanka dvije tinejdžerice pronašla sedam tijela, među kojima su bila i ona od nestalih maloljetnica.

Tijela su pronađena na imanju u gradu Henryetta, u Oklahomi, piše CNN.

Vlasti su u ponedjeljak izdale upozorenje za nestale ili životno ugrožene 14-godišnju Ivy Webster i 16-godišnju Brittany Brewer, pritom su spomenule i Jesseja L. McFaddena (39), registriranog seksualnog prijestupnika.

Dačić tvrdi: U utorak zasjeda Vijeće sigurnosti UN-a o BiH

Dačić tvrdi: U utorak zasjeda Vijeće sigurnosti UN-a o BiH

Tinejdžerice su posljednji put viđene jučer rano ujutro u Henryetti, a vlasti su navele da su možda bile u vozilu s McFaddenom.

Šerif okruga Okmulgee, Eddy Rice, kazao je kako za sada nema službenih rezultata identifikacije sedam pronađenih tijela, ali da vjeruje da su među njima nestale tinejdžerice.

Dodao je kako su njihove porodice obaviještene o razvoju događaja. Sedam tijela nalazilo se na imanju gdje je živio McFadden. Nisu pronađena u njegovoj kući, već na posjedu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije