Video / Herojski čin policajca: Rizikovao život da bi spasio petomjesečnu bebu

21. 08. 2019. u 19:55:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 0

Policajac u Rusiji popeo se kroz balkonski prozor kako bi spasio bebu od njenog pijanog oca koji je namjeravao da je baci na zemlju, prenosi RT.

Ove nemile scene desile su se u ruskom gradu Saransk.

Policajac je uspio spasiti život petomjesečnoj curici tako što se popeo preko susjednog balkona u stan u kojem se odvijala prava drama.

Pijani otac je držao svoju petomjesečnu bebu za samo jednu nogu kroz prozor svog balkona na trećem spratu stambene zgrade. Dok su trajali pregovori s policijom prijetio je u više navrata da će je baciti na zemlju.

Srećom, policajac je uspio bukvalno da uskoči kroz otvoreni prozor i da ugura oca zajedno s bebom prema unutrašnjosti stana.

Kako je istragom ustanovljeno pijani muškarac je prethodno vrijeđao i tukao svoju suprugu.

Nakon uspješnog spašavanja petomjesečne curice, policajac je skromno rekao da sebe "ne smatra herojem", te da je to "obaveza svakog policajca".

Nesretna supruga je zbrinuta u bolnici zajedno sa kćerkom, a novinarima je kazala da ne razumije kako se ovo sve desilo te da je njen suprug do ovog incidenta bio “idealan otac”.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

NEMA KOMENTARA