Haos u Americi: Veliki protest Jevreja protiv rata u Gazi, stotine uhapšenih

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bravo!

Svaka čast časnim Jevrejima!

Borac sa kauča

Svaka čast časnim Jevrejima! ka Bravo! Ja uvijek govorim da nisu svi Jevreji za rat

Naravno

Ja uvijek govorim da nisu svi Jevreji za rat ka Borac sa kauča Pa i nisu druže. Nije ovo prvi protest Jevreja protiv rata, mnogi rabini su pričali protiv rata, intelektualci Jevreji... cionisti su problem, tu čuči zlo.

Ovi u izra*lu

***

***

***

demos zavaliorum

to je ta kolijevka demokratije... podvala za sirotinju

jadnice

Lijepe riječi su ukras!

Normalno

Ja uvijek govorim da nisu svi Jevreji za rat ka Borac sa kauča To je skoro uvjek tako. U svakim društvu imaš ljude koji pripadaju raznim strujama. Neki daleko na desnoj strani, drugi na ljevoj, treći negdje između. Ovi su pametniji i razimiju šta se dešava i razumiju da be Izrael na pogrešnom putu. Slavoj Žižek je to dobro objasnio.

Maho

Ovo je dokaz da ljudksa vrsta kakva god je, a njagora od svih vrsta na Zemlji, ipak može živjeti zajedno i suprotstaviti se zlu. HVALA VAM LJUD, HVALA VAM JEVREJI HVALA NJUJORK

Bravo

Ja uvijek govorim da nisu svi Jevreji za rat ka Borac sa kauča Cionisti su jevrejske stasaU. Ima dosta jevreja anti-cionista ali su u stranu zgurani i usutkani. Npr. Norman Finkelstein.

/ Najnovije