Grčki mediji objavili do sada neviđene snimke huligana koji su divljali Atinom

0
Radiosarajevo.ba
Grčki mediji objavili do sada neviđene snimke huligana koji su divljali Atinom
Foto: Screenshot / Youtube / Tučnjava i neredi u Atini

U grčkim medijima se pojavio još jedan snimak iz Atine, a nastao je u ponedjeljak, 7. augusta, kada su huligani ubili jednog grčkog navijača.

U neredima koji su se u ponedjeljak, 7. augusta dogodili ispred stadiona u Ateni život je izgubio 22-godišnji navijač AEK-a.

Grci su tada saopćili kako je u ponedjeljak navečer oko 200 navijača Dinama, usprkos zabranama, krenulo prema Ateni gdje su se u večernjim satima sukobili s domaćinima u naselju Nea Filadelfia.

Dva muškarca pretukla policajca prilikom hapšeja: Jedan uspio pobjeći

Dva muškarca pretukla policajca prilikom hapšeja: Jedan uspio pobjeći

"Grčke vlasti su putem Nacionalnog ureda za fudbal (NFIP) zatražile od nadležnih policijskih tijela Hrvatske da budu obaviještene o namjerama gostujućih navijača i njihovom mogućem dolasku u Grčku. Dobili su informacije da 'dovoljan broj navijača Dinama planira da dođe u Atinu'. Neki su uzeli AirBnB smeštaj, a neki su bili u domovima navijača Panathinaikosa i u kancelarijama na jednoj adresi", pišu Grci.

Snimak možete pogledati na slijedećem LINKU.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije