Gori vatra u nuklearnoj elektrani Zaporožje: Oglasio se i Zelenski

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ja1

Nema veze, nama ce naplatiti taxu sto zagadjujemo automobilima a gume pa to nije nikakav problem

071

Putin, Netanyahu, Orban, Trump i mnogi drugi, poput ovih malih smradova po Balkanu, su najobicniji narcisi koji su spremni da iza sebe ostave milione mrtvih samo da bi se oni osjecali vaznim i bitnim, jer sve su to inferiorni i frustrirani kenjci i kepeci, i da bi, ako ikako moze, izbjegli zatvor za svoja nedjela.

Nadimak...

Ma moze sve sviracu ******cem samo molim te da se isti arsini i pravila.primjene i na izrahell

A Zelengora gori...

Kako jadno, spremni su i katastrofu da izazovu samo da izguraju svoje, pa makar u krivu bili ali da bude kako sam sa rekao, da se ja pitam. Nesto mi to poznato!

Ko razmažena derlad

Klasicna ucjena ruskih nacista. Dobili po gujci od ukrajinaca i gle čuda, nuklearka se zapali. Od muke se zapalila.

/ Najnovije