Evropskoj uniji prijeti haos zbog Dodikovog saveznika: Mir neće doći sam, neko ga mora dogovoriti

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bravo Orban, puna podrska!

Mene nervira kada glupavorumeni bechir oda po svijetu da mu guj ca vidi puta i lobira za neke te re zolu cije o ne po stojecem.

Guest

Miki jel rodio krompir dole po grlici? Imas li sta jesti?

Ambasador

***

Dvojka sa foto

A ovi su kao mirotvorci

Aca

***

333

Ne prijeti EU nikakv haos. Do sada im je Orban vise koristio nego stetio zbog jeftine radne snage (nema patriote koji nece prvo unistiti i poniziti vlastito stanovnistvo). Bio je i zgodan izgovor za stvari za koje inace nema konsenzusa u EU. Sada kada pocne previse da smeta, lako ce oni rijesiti taj problem. A onima koji se Orbanu dive, preporucujem da se ipak malo informisu mimo FB-a i svojih debilnih vodja/partija. Sjediti na Balkanu, zivjeti od mizerne plate i penzije, gledati doslovno debile kako ti vode drzavu, i navijati za Orbana ili Le Pen je fakat dijagnoza (uglavnom zatucanosti, neznanja, primitivnog desnicarenja, i opcenitog intelektualnog jada).

Javila se jos 1 americka kuja bez logike i razuma

Sjediti na Balkanu, zivjeti od mizerne plate i penzije, gledati doslovno debile kako ti vode drzavu, i navijati za Orbana ili Le Pen je fakat dijagnoza (uglavnom zatucanosti, neznanja, primitivnog desnicarenja, i opcenitog intelektualnog jada). Ima li veceg debila na celu neke drzave od bidena? Mislis da su le pen i orban gori i intelektualno inferiorniji od bidena? Pa zasto tvoj biden ne uradi kognitivni test koji bi svaki osnovac polozio, a on ne moze? Jel to dokaz njegove intelektualne superiornosti? E to je dijagnoza teske zatucanosti i gluposti. Ja mu ne bi dao da vodi trafiku a kamoli drzavu. A ti uzmi jednog ovakvog demetnog starca iz doma, pa ga zaposli u svojoj firmi jer mislis da je sposoban i bolji od trampa, jel moze? Mislis da bi takav dementni i senilni stari prdonja mogao biti predsjednik bilo koje druge drzave, npr.madjarske, rusije ili kine? I takvom hajvanu je dostupno crveno dugme, helloooooo. Pa to je recept za 3.svjetski rat i nuklearnu katastrofu.

/ Najnovije