Europski parlament: Prvi put izglasan poziv za trajni prekid vatre u Gazi

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ma ja.

Eto toliko su Ameroizraelci dopustili tigru od papira zvanom EU. Neobavezujuca rezolucija. Pro forma, da ne ispadne da bas nikako ne reagiraju na strahote, a tom rezolucijom nece naskodit Ameroizraelcima.

Bijedni ...

... i jadni evropljani, ljudi bez morala, bez integriteta, a o mudima da ne govorimo. Americke prostitutke, pijuni, misevi.... Ali punih usta dolaze nama pricati bajke o evropskom putu. Znali smo da je Evropa prastara ****a, ali posljednja desavanja daju potpuno sliku iste.

Samo se muslimaniziranim medijima

ukazuje oodrska Zapada Palestini koja je izabrala i podrzala hamas. Ta podrska je trivijalna i sluzi kao sminka za obracun sa islamskim terorizmom

Smrt fasizmu sloboda narodu

Islamske zemlje trebaju zabraniti uvoz izvoz iz svih zemalja koje PODRZAVAJU RAT i protjerivanje njihovih diplomata U izopacenom svijetu kada okupator vlada i otima logicno je da ce svako ko se odupire tiraniji i tlacenju biti oznacen kao terorista i nece mu dati da se brani.Zato nasoj vlasti tako dobro ide sa amerikncima i eu.Mi sudimo nase patriote i branioce a Dodika i dodikovce pustamo da dizu tri prsta gdje hoce da pljuju na drzavu i narod Djela su uvijek govorila vise od rijeci

/ Najnovije