Erdogan se žestoko obrušio na Izrael: Vi ste teroristi koji čine ratne zločine, a ne Hamas

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Tako je

To je vec jasno i posljednoj budali na ovoj planeti da je Izrael teroristička država koja ima gadad trip da će polako da pokori cijeli svijet.

adi

***

Error

Hamas ce biti svako ko nije cionista.Ko to ne vidi zao mi je.

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Diktator

***

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Samo stojis za mikrofonom i laprdaš .

Umjesto što laprdaš diži vojsku i naoružanje krenite u odbranu.Sram bilo i vas i Irana i Saudijske Arabije .Vi sile da pokrenete borbu i čisćenje čifutara vjerujte da bi svi muslimani svijeta vam pritekli u pomoć.Očistili bi i čifute i bidenove kerove koji ubijaju civile naročito djecu.Oslobodili bi konačno zemlju od pogani i zla

/ Najnovije