Erdogan pozvao turski narod: Ne kupujte francuske proizvode!

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Podanik

Svaka ti je zlatna moj Sultanu! Stobom i u Vatru i u Vodu!

Papak

Ponjela ga pjesma :D

Sasa

Ovo je u pravu svaka cast.

@Sasa

Lazni srbine, sam si se razotkrio.

Gh

Zasto pretresaju dzamije? Mozda zato sto su to glavna mjesta za ispiranje mozga mladim ljudima i njihovo vrbovanje za isil i teroristicke napade svuda po svijetu, kao sto je slucaj i u bih u svim paradzematima a i sire. Nisu im opste trebali dati da grade dzamije u njihovim zemljama, sada ce imati samo probleme, mi to najbolje znamo.

Tako je

Zasto pretresaju dzamije? Mozda zato sto su to glavna mjesta za ispiranje mozga mladim ljudima i njihovo vrbovanje za isil i teroristicke napade svuda po svijetu, kao sto je slucaj i u bih u svim paradzematima a i sire. Nisu im opste trebali dati da grade dzamije u njihovim zemljama, sada ce imati samo probleme, mi to najbolje znamo. ka Gh

Erdogane

Ako su evropljani fasisti, sto onda idete da zivite u njihovim zemljama i po njihovim zivotnim standardima? Mora da su vasi zivotni standardi bolji, pa vi onda fino idite u islamske zemlje kojima by the way i turska tezi, niko vas ne tjera u evropu. Uostalom, vi ste za evropu vazda bili neprijatelji, a tako ce i ostati, niste onda usli u nju, necete ni sada.

Maktub

Ovaj covjek poceo ko Trump. Samo nesto mlati, prijeti, brani, trazi djavola. Bojim se da ce ga i dozvati, a onda narode gini i gladuj a oni koji su zakuhali ce napr...ati i praviti se pametni iz svojih udobnih i toplih dvora. Btw: eh da je meni da u Sarajevu vidim ista proizvedeno u Francuskoj. Makar i plasticnu zdjelu. O vinu, sirevima i cipelama da ne govorim.

Aha

@Maktub, Slažem se s tobom, samo što se tiče Trampa, nisi u pravu. On jeste malo specifičan, ali činjenica je da on za svog mandata nije započeo nijedan rat u svijetu, za razliku od dobitnika Nobelove nagrade za mir, Obame.

/ Najnovije