Erdogan iznio šokantne tvrdnje: "Nakon Palestine i Libana, Turska je sljedeća meta Izraela"

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

ciokabalizam

Izrael je uveo novi nivo ratovanja. Ravnanje svega pred sobom sa izgovorom da se zastiti. Uredno su sravnili sa zemljom Gazu, sada ulaze u tudje teritorije i vrse okupaciju i aneksiranje u svojstvu odbrane bez ikakvih argumenata i dokaza. Plan je Veliki Izrael, nestanak palestinskog naroda, umarsiravanje na Zapadnu obalu sa ciljem da se sravni sa zemljom Al-Aksa i gradi Treci hram.

...

Od danas je sve moguće a dobro neće biti. Svijet nikada više neće biti isti.

Zato ti erdo sada gledaj, a nemoj pomoc Iranu

da se zlo suzbije. Pa kad dodjes na red, onda heljpisi, drzi govore. Dzaba, bez Putina, svi ste vi samo pagliacci....

Istina

Ova pudlica 20 godina lajucka i nista ne radi.

Haha

Ovaj tuli kao nekakva djevojčica. Sad je jasnije i ponašanje njegove probosanske nejači

Borac sa Žuči

Najveća provala koju je izrekao u 2024. godini! A već smišlja sa Amerima napad na Iran preko baze u Indžirliku, kakav Izrael! Čisti ublehaš.

ziga, ziga turčina!!

ziga, ziga turčina!!

borac sa mokraćnog mjehura

Najveća provala koju je izrekao u 2024. godini! A već smišlja sa Amerima napad na Iran preko baze u Indžirliku, kakav Izrael! Čisti ublehaš. ka Borac sa Žuči pi ša po svom amanetlija sultanu, aman zaman štaj ba reć?!?!

Prekini lupetat, erdo hoce u BRICS!

Najveća provala koju je izrekao u 2024. godini! A već smišlja sa Amerima napad na Iran preko baze u Indžirliku, kakav Izrael! Čisti ublehaš. ka Borac sa Žuči ....................; Nece sada napast valjda Iran, a hoce kod njih??

Brkić

Kakav LAZOV

Prelivoda

Ovaj sda idol je najveca prelivoda u istoriji ...gori je od rodjaka iz UAE IL katara il.arabije...koji su kupili veci Dio sda teritorija

Prepao se

Ma jesi li se to prepo junače ? Udri prvi i to odmah,pa nek se oni boje ,a ne ti .

/ Najnovije