Erdogan govorio u skupštini o poplavama u BiH: 'Bosansku braću ne ostavljamo same'

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

333

Koliko je naseg pokradenog novca Alija ostavio Erdoganu amanet? To je jedino bitno pitanje. A ove pricice su performanski za seosko stanovnistvo.

Istina

***

Ma turska politicka prica, HAHAHA..

Sto Putin misli o njima to je u potpunosti tocno, a to je da su Q.... Jedno ti prica, drugo radi, trece propusta da uradi, cetvrto misli, ma daj.... TO JE ZEMLJA VELIKA I JAKA, relativno BOGATA!!! Daj, salji koju paru, nece ti se ruka osusit, pusti bla, bla, nasa braca, bla, bal.... Pa mikrob drzavica od HR pokloni 10 milijuna eura???

naci..

brko.

Komšija

***

Adi

***

To care Erdogane

Vofdi braću za Tursku i ne vraćaj jiH

hrvatska, ODMAH 10 miliona ojra poslala SVIMA!

turska, kada i koliko je miliona ojra poslala? tuki za hou miliona poslala, a pomoć samo uputila u mjesta sa većinskim talibaniš stanovništvom. dragi naš sultan će hsmsn popraviti sve džamije?

IVA

POSALJI PARE I PRESTANI SUPLJE PRICE!

IVA

Sto Putin misli o njima to je u potpunosti tocno, a to je da su Q.... Jedno ti prica, drugo radi, trece propusta da uradi, cetvrto misli, ma daj.... TO JE ZEMLJA VELIKA I JAKA, relativno BOGATA!!! Daj, salji koju paru, nece ti se ruka osusit, pusti bla, bla, nasa braca, bla, bal.... Pa mikrob drzavica od HR pokloni 10 milijuna eura??? ka Ma turska politicka prica, HAHAHA.. \PUTIN I ERDOGAN SU ISTO S.ANJE DRUGO PAKOVANJE:):)

Lijepe riječi su ukras

brkice

Ja nemam brata

Brat ti je samo jedan ovdje, onaj žuti lopov, mi smo Bosanci i Hercegovci, čini se da to ne znaš.

Čuj braća, malo morgen

Koliko je naseg pokradenog novca Alija ostavio Erdoganu amanet? To je jedino bitno pitanje. A ove pricice su performanski za seosko stanovnistvo. ka 333 Upravo tako, dio je u Švici i u USA. Žućo je osiguran. Zna Silajdžić sve.

Njemu je i Dodik brat

Brat ti je samo jedan ovdje, onaj žuti lopov, mi smo Bosanci i Hercegovci, čini se da to ne znaš. ka Ja nemam brata

/ Najnovije