Emmanuel Macron šokirao priznanjem. Onda je uputio još strašnije upozorenje

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Šalji im

Sve što europa zaradi,a i ne zaradi šalje najkorumpiranijoj državi na svijetu ukraini,a nakon toga genocidnom izraelu ,a sve po nalogu amerike.Dakle europa je vazal ili bolje rečeno američki rob.

AHAHAA, ¨Kina i SAD nadmasile.¨

Idu slon i mis sumom.... U neka doba veli mis slonu ¨U jbt, al drmamo!!¨ :)) Kina prva ekonomija svijeta s tendencijom ucvrscivanja tog polozaja, a SAD u propadanju, ekonomija se polako svodi na bankarski sektor (mesetarenje, burzovne spekulacije...), osiguranja i slicne neproizvodne aktivnosti uz naravno nezaobilaznu proizvodnju oruzja. :)

Mile

***

Covjek koji je radio za rotsilde...

predstavnik krupnog kapitala.... izopacen u privatnom zivotu (razvidno....).... moze li takav ikako bit integralan covjek?

...

Nije to govorio dok je bio u centru svega a svima je bilo jasno. Sada opametnio... Prije će EU propasti nego što će nas primiti.

/ Najnovije